TΡΑΓΩΔΙΑ: ΣΚOTΩΘΗΚΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

April 17, 2025

TΡΑΓΩΔΙΑ: ΣΚOTΩΘΗΚΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ


Διαφ.

Την τελευταία του πνοή, άφησε σε ηλικία μόλις 28 ετών ο Άαρον Μπουπεντζά, έπειτα από πτώση που είχε από τον 11ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Κίνα.

Ο ποδοσφαιριστής από την Γκαμπόν, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, αγωνιζόταν στην Ζετζιάνγκ μετά από το πέρασμά του από το MLS για το Σινσινάτι και από τη Ρουμανία για τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Ποιος ήταν ο Μπουπέντζα

tragodia-nekros-pasignostos-podosfairistis-sta-28-tou-chronia-thrinos-se-aek-kai-paok_

Ο Μπουπεντζά ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γκαμπόν με 35 συμμετοχές και οκτώ γκολ, ενώ πέρασε στο παρελθόν από γαλλικές ομάδες, είχε θητεία σε Πορτογαλία, Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αγωνιζόταν στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Τσετσιάνγκ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό οι αρχές δεν αποκλείουν την πιθανότητα να μην πρόκειται για ατύχημα, αλλά για αυτοκτονία ή δολοφονική ενέργεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: