Φρικτό τροχαίο στην Σπάρτη: Νεκροί και οι 3 φοιτητές 20 και 21 ετών – Το ΙΧ καρφώθηκε σε δέντρο

March 7, 2025

Φρικτό τροχαίο στην Σπάρτη: Νεκροί και οι 3 φοιτητές 20 και 21 ετών – Το ΙΧ καρφώθηκε σε δέντρο


Διαφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο των 3 νεαρών ακολουθούσε ένα ΙΧ με φίλες τους που είδαν να πετάγεται μια ρόδα στον αέρα

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/3/25) στην επαρχιακή οδό Σπάρτης – Μυστρά, όπου τρεις φοιτητές έχασαν τη ζωή τους.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στη 01:30, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί, ηλικίας 20, 21 και 24 ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο και στη συνέχεια ανατράπηκε. Οι τρεις φοιτητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας από τους φοιτητές καταγόταν από τη Σπάρτη, ενώ οι άλλοι δύο ήταν φοιτητές που εργάζονταν σε κατάστημα της πόλης.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, πίσω από το μοιραίο όχημα ακολουθούσε άλλο αυτοκίνητο με φίλες των φοιτητών. Οι κοπέλες φέρονται να έχασαν ξαφνικά την οπτική επαφή με το όχημα, ενώ το μόνο που μπόρεσαν να δουν ήταν μια ρόδα να εκτοξεύεται στον αέρα, καταδεικνύοντας την ένταση της σύγκρουσης.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν 3 άνδρες από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής του οχήματος από το οδόστρωμα, επί της Ε.Ο. Σπάρτης – Μυστρά, στο δήμο της Σπάρτης. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα», ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X.

Δείτε ακόμα

Φρίκη προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 56χρονο άντρα ο οποίος φέρεται να δηλητηρίασε γάτες στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών Α.Τ. Τούμπας-Τριανδρίας ο 56χρονος – ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην αστυνομικός δηλητηρίασε αδέσποτες γάτες βάζοντας στα δοχεία τους δηλητήριο.

Ο Αναστάσιος Ντούγκας δικηγόρος των ιδιοκτητών αλλά και ανθρώπων που φρόντιζαν τα άτυχα ζώα μίλώντας στο skai.gr και αποκάλυψε πως 25 γάτες βρήκαν φρικτό θάνατο από τον 56χρονο.

«Η πράξη τελέστηκε κατά συρροή και το γεγονός αυτό προσδίδει μια επιπλέον βαρύτητα στην πράξη του.

Για την πράξη αυτή επειδή μιλάμε για κακούργημα απειλείται με ποινή κάθειρξης ο συλληφθείς.

Τι λένε οι κάτοικοι

Είμαστε χαρούμενοι που οι κάτοικοι και οι γείτονες μίλησαν και βοήθησαν τις Αρχές ώστε να συλληφθεί ο δράστης. Είναι ένα σοκαριστικό έγκλημα κατά 25 γατιών που βρήκαν τραγικό θάνατο» υποστηρίζει ο γνωστός δικηγόρος ενώ αποκαλύπτει πως ο 56χρονος αφού τάιζε με φάρμακο τις γάτες κατόπιν πέρναγε επανειλημμένα ώστε να βεβαιωθεί πως είχε πετύχει τον σκοπό του και οι γάτες είχαν φύγει από τη ζωή.

Στο νέο περιστατικό κτηνωδίας με θύματα αθώα πλάσματα, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς ένα δοχείο που περιείχε φαγητό με άγνωστη δηλητηριώδη ουσία ενώ τα νεκρά ζώα θα εξεταστούν από κτηνιατρική υπηρεσία.

Στον 56χρονο επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, ύψους 60.000 ευρώ ενώ συνεχίζεται η διενέργεια προανάκρισης από το Α.Τ. Τούμπας-Τριανδρίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: