Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας, σταματάνε να βγάλουν φώτο το αμάξι του γιου Μελισσανίδη – Μόνο τρία στην Ελλάδα!

February 8, 2025

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας, σταματάνε να βγάλουν φώτο το αμάξι του γιου Μελισσανίδη – Μόνο τρία στην Ελλάδα!


Διαφ.

Ο εφοπλιστής Γιώργος Μελισσανίδης αποφάσισε να αγοράσει μια SF 90 Stradale, σε χρώμα γκρι, αντί του ποσού των 700.000 ευρώ.

Είναι μια από τις δυο Ferrari που ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα το 2024.

Το εντυπωσιακό σε αυτά τα αυτοκίνητα είναι ότι ο κάτοχος τους για να αποκτήσει την Ferrari με ελληνικές πινακίδες, αξίας 700.000 ευρώ πληρώνει σε τέλη ταξινόμησης τουλάχιστον 250.000 ευρώ.

Οι Ιταλοί από το Μαρανέλο της Μοντένα, πέτυχαν πωλήσεις ύψους 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων (1,74 δισ. ευρώ) το τέταρτο τρίμηνο του 2024, σημειώνοντας αύξηση 14% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2023, σύμφωνα με το Bloomberg.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Ferrari παρέδωσε συνολικά 13.752 μοντέλα το 2024 (εκ των οποίων τα δυο πουλήθηκαν στην Ελλάδα) , καταγράφοντας αύξηση 1% στις αποστολές της.

Τα μοντέλα που πρωταγωνίστησαν σε αυτή την άνοδο ήταν η Purosangue, η Roma Spider και η 296 GTS, τα οποία συνεχίζουν να έχουν ισχυρή απήχηση στους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων.

Επιπλέον, οι μετοχές της Ferrari σημείωσαν άνοδο σχεδόν 30% τον τελευταίο χρόνο, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη των επενδυτών στη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: