Παvηγύρισε Eξαλλα ο Θαναηλάκης στο «Deal»: Παίκτρια πńρε την πρóταση τραπεζίτn, τι είχε στο κουτί της και δικαιώθηκε στο τέλoς
Η Διαμάντω δέχθηκε τις 3.000 του τραπεζίτη 2 κουτιά πριν το τέλος και δικαιώθηκε στο τελευταίο κουτί – Τι είχε εκείνη στο δικό της κουτί
Απίστευτη εξέλιξη στο «Deal»: Αντάλλαξε το κουτί του και έφυγε με 1 λεπτό, δεν το πίστευε ο Θαναηλάκης
Δείτε ακόμη
Παίκτης στο DEAL στάθηκε απίστευτα άτυχος όταν άλλαξε τα κουτιά και τελικά έμεινε με το μικρότερο ποσό.
Απίστευτα άτυχος στάθηκε παίκτης στο DEAL όταν έδωσε την τελική του απάντηση και έμεινε με το μικρότερο ποσό του παιχνιδιού.
Ο Κώστας έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στα 250 ευρώ που του προσέφερε ο τραπεζίτης ή να παίξει για να πάρει τελικά τα 500 ευρώ το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο ποσό που είχε μείνει μέχρι εκείνη την στιγμή στο παιχνίδι.
Ωστόσο, εκείνος αποφάσισε να ρισκάρει και να πάει για τα περισσότερα. Αντί όμως να επιλέξει το κουτί της απέναντι παρέμεινε με το δικό του στο οποίο βρίσκονταν τα 0,01 το μικρότερο ποσό που υπάρχει δηλαδή στο παιχνίδι τύχης.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Nευρίασε ο Πολυχρονίδης: Λάθoς επιλογή φωvήεν στον Τροχό της Τύχης από παίκτη, δεν βρήκε τον γρίφο, θα το έβρισκαν σχεδόν όλοι
-
Έφτασε στον Πειραιά η σορός του μικρού Άγγελου – Στην Αθήνα η κηδεία του – Που και πότε
-
Δεν το πίστευε ο εκτιμητής στο Cash or Trash: Πήγε με έναν θησαυρó και δεν το ήξερε, πήρε χρńματα ρεκóρ – “Πρώτη φορά βλέπουμε στην Ελλάδα κάτι τέτοιο”