Πυρ και μανία ο Γιαννόπουλος: «Δεν παραχωρούσαν το Ηρώδειο στη Μοσχολιού και το δίνουν σε Αργυρό και Ρουβά!»

October 22, 2024

Πυρ και μανία ο Γιαννόπουλος: «Δεν παραχωρούσαν το Ηρώδειο στη Μοσχολιού και το δίνουν σε Αργυρό και Ρουβά!»


Διαφ.

Αιχμηρότατος ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος όσον αφορά το πεδίο συζήτησης για το ποιοι καλλιτέχνες πρέπει να εμφανίζονται στο Ηρώδειο. Την άποψή του για το θέμα αυτό εξέφρασε και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός δε δίστασε να κατακρίνει καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και οι Μέλισσες, υπογραμμίζοντας ότι ο συγκεκριμένος «ιερός χώρος» δεν είχε παραχωρηθεί ποτέ στη Βίκυ Μοσχολιού,η οποία μάλιστα πέθανε με αυτό το παράπονο.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τη Βίκυ Μοσχολιού, η οποία έφυγε από τη ζωή με το παράπονο ότι δεν της δόθηκε ποτέ το Ηρώδειο. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει παραχωρηθεί το Ηρώδειο στη Μοσχολιού και να δίνεται απλόχερα στις Μέλισσες, στον Αργυρό, στον Ρουβά και να βλέπουμε τον Γκλέτσο να χορεύει ζεϊμπέκικο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος υπογράμμισε: «Αν ένας καλλιτέχνης πηγαίνει στο Ηρώδειο για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα παρόμοια με αυτή του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται, τότε ποιο είναι το νόημα της εμφάνισής του εκεί;»

«Στο Ηρώδειο πας για να κάνεις κάτι διαφορετικό. Δεν μπορείς να μεταφέρεις το κλίμα των μπουζουκιών σε έναν τέτοιο χώρο! Το Ηρώδειο δεν είναι μπουζούκια, ας το καταλάβουμε επιτέλους!», κατέληξε στις δηλώσεις του ο ραδιοφωνικός παραγωγός.







Πηγή

Διαβάστε επίσης: