Λύγισε για το πρόβλημα υγείας της η Ορθούλα Παπαδάκου: «Μέχρι τη διάγνωσή μου δεν το γνώριζα»

October 21, 2024

Λύγισε για το πρόβλημα υγείας της η Ορθούλα Παπαδάκου: «Μέχρι τη διάγνωσή μου δεν το γνώριζα»


Διαφ.

Η Ορθούλα Παπαδάκου έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Breakfast@Star και μίλησε για το πρόβλημα υγείας της, εξηγώντας παράλληλα το γιατί έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η άλλοτε παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της παλιότερα στο ριάλιτι και την ξαφνική δημοσιότητα, ενώ σχολίασε και το ρόλο του έρωτα στη ζωή της και το πώς είναι σήμερα.

Οι δηλώσεις της Ορθούλας Παπαδάκου

Για την απομάκρυνση από τη δημοσιότητα: «Ο κύκλος μου σταμάτησε το 2011, κουράστηκα. Δεν υπήρχε και κάτι να με ενδιαφέρει, οπότε γύρισα στο πτυχίο μου και δούλευα σε μια πολυεθνκή».

Για τον κόσμο: «Με ευχαριστεί πολύ που ο κόσμος με θυμάται, χαίρομαι που έχω αφήσει ένα καλό όνομα κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Για μένα ήταν πρόκληση το πόσο θα άντεχα στο Survivor. Είχαμε χτυπήσει 90% τηλεθέαση στον τελικό και μας έμαθε όλη η Ελλάδα. Κάποια στιγμή επηρεάστηκα και με καλούσαν παντού. Εκεί ξέφυγα λίγο και με βοήθησε η οικογένειά μου να προσγειωθώ. Δε θα έμπαινα ξανά στον χώρο της showbiz, δε με ενδιέφερε ποτέ η προβολή».

Για τον έρωτα: «Έχει παίξει σπουδαίο ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας, έχω ζήσει δυνατές σχέσεις. Η τελευταία μου σχέση ήταν 12 χρόνια, μετά αφοσιώθηκα στη δουλειά κι έχασα την μπάλα, δύσκολα θα παντρευόμουν ξανά».

Για το πρόβλημα υγείας: «Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου δεν ήξερα, ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Τώρα είμαι μια χαρά, έκανα ένα βήμα πίσω, όταν έχασα τον ανιψιό μου το 2017, κι επειδή είναι αυτοάνοσο αυτό το πρόβλημα, δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου. Έχω μεγάλη δύναμη μέσα μου, θα σηκωθώ και στις κακές μέρες. Το πιο μεγάλο μάθημα που μου δόθηκε είναι, ότι δεν πρέπει να έχουμε δεδομένη τη ζωή, να λέμε “δόξα τω θεώ”».







Πηγή

Διαβάστε επίσης: