Μετά τον Μάστορα, έπιασε τον Σερβετάλη: Το αιχμηρό σχόλιο της Super Κική για τον ηθοποιό που εξόργισε τους πάντες

October 21, 2024

Μετά τον Μάστορα, έπιασε τον Σερβετάλη: Το αιχμηρό σχόλιο της Super Κική για τον ηθοποιό που εξόργισε τους πάντες


Διαφ.

Η Super Κική επέστρεψε δυναμικά με νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, μόλις μια εβδομάδα μετά την αναστάτωση που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τον Χρήστο Μάστορα.

Συγκεκριμένα, η Super Κική είχε σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση ότι ο Χρήστος Μάστορας ευθύνεται για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες η Μαρινέλλα, επειδή «της έκανε μάγια», αφότου η ερμηνεύτρια αποφάσισε να λήξει την συνεργασία τους, λίγο πριν από την μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο. Μετά από την αμφιλεγόμενη αυτή δήλωση φυσικά ακολούθησαν πολλά αρνητικά σχόλια, από τηλεοπτικά πρόσωπα και μη.

Όπως και να ‘χει, σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, η δημοφιλής influencer σχολίασε με τον γνωστό της χιουμοριστικό τρόπο διάφορα θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν ο Άρης Σερβετάλης και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Super Κική: Η δήλωση για τον Άρη Σερβετάλη

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αλέξη Παππά να είναι σε σχέση με τον Λάκη Γαβαλά, η Σούπερ Κική είπε: «Του φαινόταν του Αλέξη Παππά. Όπου βλέπεις πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Να δεις και ο Σπαλιάρας που μετράει τις νύφες μία-μία, τα ίδια είναι και αυτός. Λουκιανή και παλεύει να το κρύψει».

Όσον αφορά τον Άρη Σερβετάλη, ο οποίος δήλωσε ότι βρίσκεται στο περιθώριο εξαιτίας των δηλώσεών του για τον Θεό, η Σούπερ Κική σχολίασε με χιούμορ: «Α, ναι, έχει μουρλάνει. Τον είδα τις προάλλες στην Ερμού να πηγαίνει πάνω-κάτω με μια γενειάδα μέχρι τον αστράγαλο. Δεν το ήξερες ότι έχει μουρλάνει;»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης Σερβετάλης έδωσε πρόσφατα τηλεοπτική συνέντευξη όπου είχε μοιραστεί τις δυσκολίες του μετά από την απότομη φήμη που απέκτησε λόγω της συμμετοχής του στη σειρά “Είσαι το ταίρι μου”, καθώς και τους λόγους για τους οποίους στράφηκε στην θρησκεία.

“Όλο αυτό μου φαινόταν ξένο και λέω ‘Τι κάνω ρε παιδιά’; […] Στην θρησκεία βρήκα την συνταγή για να γνωρίσω τον εαυτό μου. Κατά την άποψή μου είμαστε ακατήχητοι, δηλαδή δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει ορθοδοξία. Έχουμε ένα τίτλο ότι όλα αυτά είναι συντηρητικά, οπισθοδρομικά… Όσο πιο βαθιά μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία αναγνωρίζεις ότι ο άνθρωπος είναι ένα μυστήριο, επομένως αυτή η σχέση με τον Θεό σε ανατροφοδοτεί και βλέπεις τα πράγματα με έναν άλλο τρόπο και δεν καλύπτεσαι. Εγώ πριν βρω τον Χριστό έλεγα πως για όλα έφταιγαν οι άλλοι, αλλά τώρα βλέπω ότι όλα αυτά ήταν δικαιολογίες επειδή δεν ήθελα να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα“, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: