Αποκαλυπτική Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με ζaρτιέρες στην πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή

October 19, 2024

Αποκαλυπτική Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με ζaρτιέρες στην πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή


Διαφ.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως θα ξεκινούσε εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Πολλοί αντέδρασαν έντονα, με την ίδια να δηλώνει έτοιμη να δεχθεί την αρνητική κριτική, καθώς γνωρίζει πως δεν είναι τραγουδίστρια, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θέλει να δοκιμάσει και με σκληρή δουλειά ξέρει πως μπορεί να τα καταφέρει. Άλλωστε και το Just The 2 of Us τα σχόλια για την φωνή της ήταν πάντα πολύ θετικά.

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, λοιπόν, έκανε πρεμιέρα και το youweekly.gr εξασφάλισε πλάνα από την παράστασή της. Εμφανίστηκε στη σκηνή με λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες, ψηλοτάκουνα και κατακόκκινο κραγιόν, και όχι μόνο τραγούδησε, αλλά χόρεψε κιόλας και μάλιστα μέσα σε μία γυάλινη σφαίρα με νερό.|

Το show της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

Η παρουσία της ήταν εκρηκτική και όλοι την αποθέωσαν στο μαγαζί. Παρόλα αυτά, ποια είναι η δική σας απόψη; Μπείτε στα story του youweekly στο Instagram για να ψηφίσετε!

«Φέτος θα είναι μια δημιουργική και διαφορετική χρονιά. Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο κομμάτι της μουσικής. Υπήρχαν προτάσεις στο παρελθόν, ποτέ δεν το είχα επιχειρήσει να το ξεκινήσω επαγγελματικά, αλλά ήξερα ότι κάποια στιγμή θα το κάνω γιατί η μουσική είναι κάτι που αγαπώ και λατρεύω», είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της για αυτό το νέο βήμα της και συνέχιζε:

«Θα είμαι σε ένα project που αγαπώ και το έχω παρακολουθήσει και στο παρελθόν και μπορώ να με φανταστώ μέσα σε αυτό. Μαζί μου θα είναι η Νίνα Λοτσάρη και η Σάγια που υπήρχε και πέρυσι. Είμαστε μια ομάδα που δίνει το καλύτερο της εαυτό και ο καθένας παρουσιάζει αυτό που είναι».

Όπως αποκάλυψε, δεν είναι η πρώτη φορά που της έγινε αντίστοιχη πρόταση: «Μετά από το J2US είχε ανοίξει αρκετά ο δρόμος της μουσικής υπήρχαν προτάσεις και για προγράμματα. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα τραγουδάω από disco, rock, moulin rouge μέχρι και λαϊκό στο τέλος», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να σημειώσει: «Ξέρω ότι επειδή είναι η πρώτη μου φορά επαγγελματικά ότι θα υπάρχουν σχόλια, όπως και στο J2US, τα οποία είναι στο πρόγραμμα από τη στιγμή που εκτίθεσαι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: