Ανατριχιάζει on air η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η συγκίνησή της για τον γάμο του Σεργουλόπουλου (video)

October 18, 2024

Ανατριχιάζει on air η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η συγκίνησή της για τον γάμο του Σεργουλόπουλου (video)


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος παντρεύτηκε χθες (Πέμπτη 17/10) με τον σύντροφό του με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην έναρξη της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ έστειλαν τις ευχές τους στους νεόνυμφους και θέλησαν να πουν δυο όμορφα λόγια για αυτή τη σημαντική προσωπική στιγμή του συναδέλφου τους.

Η συγκίνηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τον γάμο του Φ. Σεργουλόπουλου

«Να ξεκινήσουμε με μία πάρα πολύ ωραία είδηση, την ακούσαμε αλλού σήμερα, γιατί ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο «Πρωίαν σε είδον» δεν είπε τίποτα. Είναι αλήθεια, λοιπόν, ο Φώτης παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο της Αθήνας. Τον πάντρεψε ο δήμαρχος, Χάρης Δούκας, και είχε δύο κουμπάρες: τη Τζένη Διαγούπη και τη δικηγόρο του. Αυτές ήταν οι μάρτυρες», ξεκίνησε λέγοντας η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Έγινε αυτός ο γάμος, ήταν ένα ζητούμενο και έγινε πραγματικά για αυτό το υπέροχο πλάσμα που μεγαλώνουν, τον Γιωργάκη. Ήταν μία πολύ σπουδαία στιγμή, γιατί ο Φώτης πραγματικά πρωτοστάτησε στους αγώνες για τα ίσα δικαιώματα των ανθρώπων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και με προσωπικό κόστος βεβαίως», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ με ιδιαίτερη συγκίνηση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: