"Στα τελευταία παιχνίδια" Συντετριμμένοι οι συμπαίκτες του Τζορτζ Μπάλντοκ μετά τον θάνατό του

October 10, 2024

"Στα τελευταία παιχνίδια" Συντετριμμένοι οι συμπαίκτες του Τζορτζ Μπάλντοκ μετά τον θάνατό του


Διαφ.

Μια δυσάρεστη είδηση από τον χώρο του αθλητισμού έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης, με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, να προκαλεί τεράστια θλίψη.

Συντετριμμένοι οι συμπαίκτες του Τζορτζ Μπάλντοκ

Οι πρώτες πληροφορίες για την αιτία θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ – Αμφισβητείται έντονα το ενδεχόμενο πνιγμού
Η σοκαριστική είδηση έγινε γνωστή, σύμφωνα με πληροφορίες του thetoc.gr όταν ένας ένοικος του συγκροτήματος που έμενε ο ποδοσφαιριστής τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στην κοινόχρηστη πισίνα.

Ο δημοσιογράφος Σπύρος Νάσιος, ο οποίος βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία μαζί με την Εθνική Ομάδα για τον αποψινό αγώνα έναντι της Αγγλίαςίλησε την εκπομπή Happy Day το πρωί της Πέμπτης.

“Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ επισκίασε τα πάντα εδώ. Ήταν ένα παιδί που τα προηγούμενα χρόνια ερχόταν σε όλες τις αποστολές μαζί. Κάποια παιδιά ήταν πιο κοντά του. Οι περισσότεροι συμπαίκτες του χθες βράδυ δεν μπόρεσαν να κοιμηθούν. Ο θάνατός του μάς έκανε όλους να σοκαριστούμε, να είμαστε συντετριμμένοι όλοι. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν είχε έρθει στα τελευταία τρία παιχνίδια με την Εθνική λόγω ενός τραυματισμού. Είμαστε όλοι με ερωτηματικό γιατί ένας ποδοσφαιριστής, τόσο νέος έφυγε έτσι. Έχει ζητηθεί από την ομάδα να παίξουν με μαύρα περιβραχιόνια και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή” είπε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: