«Δεν είναι όλα ρόδινα» Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρία Μπακοδήμου μετά την εντατική & το σπουδαίο μήνυμα

October 9, 2024

«Δεν είναι όλα ρόδινα» Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρία Μπακοδήμου μετά την εντατική & το σπουδαίο μήνυμα


Διαφ.

Πρόσφατα η Μαρία Μπακοδήμου πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της.

Η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε επειγόντως στην εντατική γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Είχε βρεθεί εκεί ώστε να υποβληθεί σε κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, φαίνεται να της χορηγήθηκε φαρμακευτική ουσία, η οποία της προκάλεσε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην εντατική. Οι ουσίες που χορηγούνται για την πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων προκαλούν πολύ σπάνια αλλεργικές αντιδράσεις που χρήζουν άμεσης παρέμβασης των γιατρών καθώς μπορεί να γίνουν επικίνδυνες για τη ζωή του ασθενούς.

Η πρώτη ανάρτηση μετά την εντατική

Ωστόσο, η 59χρονη εμφάνισε έντονα συμπτώματα όπως το αίσθημα ζάλης, η λιποθυμία, το οίδημα, και ο εμετός. Έτσι, μεταφέρθηκε στην εντατική όπου νοσηλεύτηκε για τα επόμενα 24ωρα.

Την πρώτη της φωτογραφία μετά την περιπέτεια της ανήρτησε σήμερα (9/10) στο προφίλ της στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου.

Στην φωτογραφία είναι στην κουζίνα του σπιτιού της, άβαφτη και φορώντας τις πιτζάμες της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαρία Μπακοδήμου γράφει πως “αν κάποιος μας ρωτήσει ποια είναι τα 5 σημαντικά που θέλουμε στη ζωή μας θα έβαζες μέσα την κανονικότητα;

Κι όμως ίσως πρέπει να μπει πρώτη πρώτη στη λίστα . Στην κανονικότητα έχεις εξασφαλίσει ότι εσύ κι όσοι αγαπάς είστε καλά. Δεν έχει χτυπήσει ένα γ@@@τηλέφωνο να μάθεις κακά νέα.

Ίσως έχει δίκιο η αγγλική παροιμία “no news good news ”. Όσοι ζουν στην κανονικότητά τους ας την απολαύσουν, ακόμη κι αν γκρινιάζουν για τη βαρεμάρα της”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: