Τρελαμένοι χιλιάδες τηλεθεατές: Παπαδοπούλου – Μπέζος, επιστρέφουν τους Απαράδεκτους, 31 χρόνια μετά

October 3, 2024

Τρελαμένοι χιλιάδες τηλεθεατές: Παπαδοπούλου – Μπέζος, επιστρέφουν τους Απαράδεκτους, 31 χρόνια μετά


Διαφ.

Περίπου τρεις δεκαετίες έχουν περάσει από την προβολή της εμβληματικής σειράς «Απαράδεκτοι», η οποία παραμένει αναλλοίωτη και συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό, όπως και οι ηθοποιοί που την πλαισίωσαν.
Δήμητρα Παπαδοπούλου και Γιάννης Μπέζος επαναφέρουν τους χαρακτηριστικούς τους ρόλους

Δύο από τους πιο χαρακτηριστικούς πρωταγωνιστές της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Μπέζος, επανήλθαν στους ρόλους τους μέσα από ένα σύντομο σκετσάκι, με αφορμή τις παραστάσεις της Δήμητρας στην «Ταράτσα του Φοίβου».

Στην αναβίωση αυτή, η Δήμητρα απευθύνθηκε στον Γιάννη με τη χαρακτηριστική της αμεσότητα: «Να σου πω κάτι, Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι και μην παρεξηγηθείς, γιατί είσαι και πολύ ευαίσθητος και δεν ξέρω πώς να μιλήσω… εσύ είσαι ακόμα γκέι;», ενώ οι δύο τους κάθονταν στον καναπέ του σαλονιού.

Ο Γιάννης, πιστός στο ύφος του χαρακτήρα του από τη σειρά, απάντησε με αυτοπεποίθηση: «Βέβαια! Αλλά πολύ πιο απελευθερωμένος! Καμία σχέση με πριν!». Στη συνέχεια, του επέστρεψε τη ρώτηση με την ίδια δόση χιούμορ: «Να σε ρωτήσω όμως κι εγώ κάτι και μην παρεξηγηθείς. Εσύ είσαι ακόμα τόσο ηλίθια;».


 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: