Τρίτο αγοράκι για τη Σπυροπούλου: Έλιωσε το instagram με τις φωτό που ανέβασε, πιο ευτυχισμένη από ποτέ

October 3, 2024

Τρίτο αγοράκι για τη Σπυροπούλου: Έλιωσε το instagram με τις φωτό που ανέβασε, πιο ευτυχισμένη από ποτέ


Διαφ.

Γενέθλια είχε ο γιος της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου. Ο μικρός έγινε δύο χρονών και η μαμά του ετοίμασε ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Φώτη και ο πανευτυχής μπαμπάς, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος κρατά την τούρτα και όλοι μαζί τραγουδούν το γενέθλιο τραγούδι και ο Φώτης σβήνει τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Aνάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης, ο οποίος είναι αδερφός με τον Τζίμη.

Να σας θυμίσουμε ότι τον μικρό έχει βαφτίσει ο τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είχε μιλήσει για τη δυνατή φιλική σχέση που συνδέει τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και την ίδια με τον Νίκο Οικονομόπουλο η οποία κατέληξε να γίνει κουμπαριά μιας και ο τραγουδιστής βάφτισε τον γιο τους.

«Ο Νίκος είναι πάρα πολύ φίλος μας, κυρίως του άντρα μου (σ.σ. Τζίμης Σταθοκωστόπουλος), πολύ συναισθηματική και δεμένη φιλία γιατί έχει ανθίσει μέσω της πίστης τους» είχε πει.

Και είχε τονίσει η Ιωάννα: «Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλοί χριστιανοί, πηγαίνουν μαζί σε θρησκευτικούς προορισμούς. Τις ώρες που βρίσκονται στις εκκλησίες ξεγυμνώνονται. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια πηγαίνει στο Άγιο Όρος και ο άντρας μου και τους ένωσε και ένας πνευματικός στην ιερά μονή του Αγίου Νεκταρίου όπου πηγαίνουν στις αγρυπνίες, κάτι εντελώς διαφορετικό από τους υπόλοιπους φίλους μας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: