Σπάει τη σιωπή της η TikΤoker που άφησε τα πάντα για να γίνει μοναχή – «Σκοπός του ανθρώπου είναι να αγιάσει»

September 18, 2024
Η TikToker που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα και να γίνει μοναχή, έρχεται να διακόψει τη σιωπή της – Η αγιότητα είναι ο σκοπός του ανθρώπου.

Σπάει τη σιωπή της η TikΤoker που άφησε τα πάντα για να γίνει μοναχή – Σκοπός του ανθρώπου είναι να αγιάσει


Διαφ.

Η 23χρονη TikToker, Helen Mazlu, πλέον μοναχή Υπομονή, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου του Open, αποκαλύπτοντας την απόφασή της να εγκαταλείψει την κοσμική ζωή για να ακολουθήσει τον μοναχισμό.

Δεν είχα γνωρίσει πραγματικά τον Χριστό, όπως πίστευα. Μέσα από το YouTube πήρα κατήχηση, αλλά ο πνευματικός μου, ο γέροντας Δοσίθεος, μου έμαθε πολύτιμα πράγματα για τον Κύριο. Με τον καιρό, η συνείδησή μου με οδήγησε μέσω της εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας, δήλωσε αρχικά η 23χρονη μοναχή.

Η επικοινωνία με τον Χριστό και οι διακονίες είναι υπέροχες, και δεν θα άλλαζα αυτή τη ζωή με τίποτα. Θα συμβούλευα τα νέα παιδιά να μην διστάζουν ποτέ να εκφράσουν την αγάπη και την πίστη τους στον Θεό, να είναι κοντά στην Εκκλησία, καθώς υπάρχει έλλειψη γνώσης, πρόσθεσε η πρώην TikToker.

Η TikΤoker μοναχή

Ο σκοπός της ανθρώπινης ύπαρξης είναι να επιτύχει την αγιότητα – αυτός είναι ο πραγματικός στόχος της ζωής. Ήταν μια συγκινητική και μοναδική στιγμή. Ο νέος άνθρωπος εισήλθε, ενώ ο παλιός αποχώρησε. Είμαι ευτυχισμένη με την πορεία που επέλεξα, και η οικογένειά μου είναι στο πλευρό μου. Γνώρισα και αγάπησα τον Χριστό, χωρίς να απαρνηθώ τον κόσμο, κατέληξε.

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο πνευματικός καθοδηγητής της 23χρονης, γέροντας Δοσίθεος, αποκάλυψε: Η αδερφή Υπομονή βρήκε κάτι πολύ ανώτερο, τον Χριστό. Όπου υπάρχει ο Χριστός, το κλίμα είναι χαρούμενο και ευλογημένο, κάτι που δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. δήλωσε ο γέροντας.

Η Υπομονή δεν θα αλλαζε με τίποτα αυτή την ζωή, αυτό που προσμένει, να φτάσει στην βασιλεία των ουρανών. Αυτά που θεωρούσε σημαντικά τωρα δεν τα θέλει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: