Σπάνια εξομολόγηση Αιμίλιου Χειλάκη: «Έχουμε υποστεί bullying ότι δεν μπορείς να μιλάς γιατί δεν έχεις παιδιά»

September 18, 2024
Σπάνια εξομολόγηση του Αιμίλιου Χειλάκη: Έχουμε υποφέρει από bullying που μας απαγορεύει να μιλάμε επειδή δεν έχουμε παιδιά.

Σπάνια εξομολόγηση Αιμίλιου Χειλάκη: Έχουμε υποστεί bullying ότι δεν μπορείς να μιλάς γιατί δεν έχεις παιδιά


Διαφ.

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Αιμίλιος Χειλάκης την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στο πώς ήταν να μεγαλώνει με έναν πατέρα αστυνομικό, λίγα χρόνια μετά τη μεταπολίτευση.

O Χειλάκης τα έβαλε με τους θεατές: Είμαι πάρα πολύ δυσαρεστημένος… Αργήσατε 50 χρόνια να έρθετε

Όταν συνειδητοποιείς στην εφηβεία σου ότι ο μπαμπά σου κάνει ένα επάγγελμα, το οποίο είναι το πλέον μισητό επάγγελμα στην Ελλάδα, ειδικά τότε που ήταν 10 χρόνια μετά τη μεταπολίτευση… Τότε που η έννοια αστυνομικός είχε να κάνει με βασανιστήρια, με χούντα, καταλαβαίνεις ότι το πράγμα είναι λίγο δύσκολο.

Περνώντας τα χρόνια κατάλαβα ότι ο πατέρας μου ήταν ένας μετριοπαθής αστυνομικός. Δεν ήταν ο αστυνομικός που γούσταρε τη στολή γιατί είχε εξουσία. Αντίθετα ήταν ένας δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος έτυχε να είναι στα σώματα ασφαλείας. Ο πατέρας μου ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη στολή για να επιβάλλει την εξουσία μέσα στο σπίτι, είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης.







Πηγή

Διαβάστε επίσης: