«Βαριόντουσαν που ζούσαν οι προηγούμενοι» Αυτοί είναι οι νέοι κριτές του The Voice που έρχονται να γράψουν ιστορία

September 17, 2024
Οι προηγούμενοι έζησαν βαρετές ζωές. Αυτοί οι νέοι κριτές του The Voice έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα και να γράψουν ιστορία.

Βαριόντουσαν που ζούσαν οι προηγούμενοι Αυτοί είναι οι νέοι κριτές του The Voice που έρχονται να γράψουν ιστορία


Διαφ.

Το The Voice επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, με αλλαγές τόσο στο πόστο του παρουσιαστή, όσο και στην κριτική επιτροπή.

Μόλις δύο από τους τέσσερις κριτές του σόου παραμένουν σταθεροί στις θέσεις τους. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης είναι τα δύο σίγουρα ονόματα που έχουν ήδη κλείσει για τον επόμενο κύκλο, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι σύντομα.

Νέα εποχή για το The Voice

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός μόνο σίγουροι δεν θεωρούνται. Τη θέση τους στο The Voice αναμένεται να πάρουν ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Μαζωνάκης αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Λιανός, που είχε αναλάβει την παρουσίαση του προηγούμενου κύκλου, αυτούς τους μήνες θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor. Αυτή η εξέλιξη άνοιξε τον δρόμο για την είσοδο του Γιώργου Καπουτζίδη στο δημοφιλές σόου, που αναμένεται να προβληθεί στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο τιμόνι, το The Voice αναμένεται να επιστρέψει στις παλιές καλές του εποχές και να συνεχίσει να προσφέρει στιγμές διασκέδασης. Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή Buongiorno.







Πηγή

Διαβάστε επίσης: