Σάντρα Βουτσά: Η Σκληρή απάντηση στον Άνθιμο Ανανιάδη για τα οικονομικά προβλήματα του Κώστα Βουτσά

September 12, 2024
Σάντρα Βουτσά απαντά αποφασιστικά στον Άνθιμο Ανανιάδη σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα του Κώστα Βουτσά.

Σάντρα Βουτσά: Η Σκληρή απάντηση στον Άνθιμο Ανανιάδη για τα οικονομικά προβλήματα του Κώστα Βουτσά


Διαφ.

“Ποιος επαγγελματίας δεν έχει περάσει τα πάνω και τα κάτω του; Οι καλλιτέχνες προσπαθούν για τα αυτονόητα”.

Σάντρα Βουτσά: Η Σκληρή απάντηση στον Άνθιμο

Τη δική της απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο Άνθιμος Ανανιάδης και οι οποίες αφορούν στη σχέση με τον πατριό του, Κώστα Βουτσά, έδωσε η Σάντρα Βουτσά. Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Summer’s Cool το μεσημέρι της Πέμπτης (12/9).

Ο Άνθιμος αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου και εκείνος τον Άνθιμο. Ποιος επαγγελματίας δεν έχει περάσει τα πάνω και τα κάτω του; Και ειδικά στα καλλιτεχνικά, που είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην Ελλάδα. Εδώ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχει βγει και έχει πει δημόσια ότι ξεπούλησε τα πάντα για να μπορέσει να κάνει θέατρο, είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά.

Ο πατέρας μου πάντα πέρναγε περιόδους που πήγαιναν πολύ καλά οι παραστάσεις, ήταν και θεατρικός παραγωγός. Έσκιζε η παράσταση, ουρές ο κόσμος, γινόταν χαμός. Και θυμάμαι και περιόδους που δεν πήγαινε καλά η παράσταση αλλά ο πατέρας μου ήταν καμικάζι στο θέατρο. Όταν του έλεγαν ότι ένα έργο θα πάει καλύτερα στην πορεία, εκείνος έλεγε: όχι, θα την κατεβάσουμε και θα ανεβάσουμε άλλη, περιέγραψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού.

Οι καλλιτέχνες προσπαθούν για τα αυτονόητα, είναι κάτι που υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς. Ο πατέρας μου είχε έμφυτα όλα αυτά τα NLP και το life coaching. Έλεγε: ό,τι προβλήματα και να σου συμβαίνουν στη ζωή, όλα διορθώνονται και λύνονται. Δεν καθόταν να κλαίει τη μοίρα του, επισήμανε αμέσως μετά η Σάντρα Βουτσά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: