Κάντε όλοι μια ευχή για τον μικρό Γιαννάκη: Ξεκινά το πιο δύσκολο ταξίδι του

September 11, 2024
Ας κάνουμε όλοι μια ευχή για τον μικρό Γιαννάκη, που ξεκινά το δύσκολο ταξίδι του.

Κάντε όλοι μια ευχή για τον μικρό Γιαννάκη: Ξεκινά το πιο δύσκολο ταξίδι του


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε έκπληξη τον μικρό Γιαννάκη λίγο πριν αυτός αναχωρήσει για την Αμερική, όπου θα υποβληθεί σε σημαντικό χειρουργείο.

Κάντε όλοι μια ευχή για τον μικρό Γιαννάκη

Λίγο πριν το δύσκολο ταξίδι του στην Αμερική, ο Γιαννάκης, ο μικρός φίλαθλος που έγινε σύμβολο ενότητας και κέρδισε τις καρδιές όλων των συλλόγων με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, γιόρτασε τα γενέθλιά του στην αγκαλιά της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ επιφύλαξε ένα πάρτι-έκπληξη στον μικρό Γιαννάκη στη Νέα Μεσημβρία, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αμερική για σημαντική χειρουργική επέμβαση. Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου του προσέφεραν έναν σταυρό για να τον συνοδεύει στο ταξίδι του, και ο Ρουμάνος προπονητής του χάρισε το μπουφάν, τα γάντια και το χαρακτηριστικό σκούφο που φορούσε την προηγούμενη σεζόν.

Ο Γιάννης πρόκειται να υποβληθεί σε επιλεκτική ριζιαία ριζοτομή, μια χειρουργική επέμβαση που στοχεύει στην εξάλειψη της σπαστικότητας στα άκρα του. Με τη βοήθεια φυσικοθεραπείας, ενδυνάμωσης και επίμονης προσπάθειας, ο μικρός οπαδός θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να περπατήσει ξανά.

Τα έξοδα του χειρουργείου και ολόκληρης της αποκατάστασης ανέλαβε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εύχομαι μια μέρα να μπω όρθιος στο γήπεδό μας στην Τούμπα και να σηκώσουμε το πρωτάθλημα. Ανταποδίδω την αγάπη μου στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Να ξέρετε μια μέρα θα μπω στο σπίτι μας όρθιος, είχε πει ο μικρός Γιαννάκης στο STAR, προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: