Ήθελε να μοιάζει με «κούκλα Barbie»: Από 19 ετών δεν έχει σταματήσει τις πλαστικές – «Πάντα γυρίζουν για να με κοιτάξουν»

September 9, 2024
Ήθελε να μοιάζει σαν κούκλα Barbie: Από τα 19 της χρόνια, συνεχίζει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις – Πάντα γυρίζουν να την κοιτάξουν.

Ήθελε να μοιάζει με κούκλα Barbie: Από 19 ετών δεν έχει σταματήσει τις πλαστικές – Πάντα γυρίζουν για να με κοιτάξουν


Διαφ.

Από 19 ετών μία γυναίκα από την Βουλγαρία έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις, για να αλλάξει την εμφάνιση της. Μάλιστα όπως ακούγεται πλέον σκοπεύει να μεγαλώσει τα ήδη τεράστια χείλη της, τα οποία σχεδόν κλείνουν τα ρουθούνια της, για να μοιάζει όσο το δυνατό περισσότερο με κούκλα Barbie.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 23χρονη Andrea Ivanova από την Βουλγαρία έχει κάνει περισσότερες από 30 ενέσεις υαλουρονικού στα χείλη της και αναφέρει ότι θέλει να συνεχίσει το ρεκόρ, που ισχυρίζεται η ίδια ότι κατέχει.

Ήθελε να μοιάζει με κούκλα Barbie: Από 19 ετών δεν έχει σταματήσει τις πλαστικές – Πάντα γυρίζουν για να με κοιτάξουν

Μάλιστα, δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί, καθώς θέλει να μεγαλώσει και το στήθος της, μετά τις πρόσφατες επεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπο της, ώστε να φτιάξει ορισμένες γωνίες.

Έχω κάνει όλες τις επεμβάσεις και όλες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη που ζω, στη Σόφια, αλλά σκοπεύω να κάνω την επόμενη επέμβαση για αύξηση στήθους στην Τουρκία ή στη Γερμανία, γιατί υπάρχουν πολύ καλοί ειδικοί, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η ίδια ξεκίνησε να επισκέπτεται πλαστικούς χειρουργούς από το 2018, όπως λέει κι έκτοτε έχει δει το ενδιαφέρουν του κόσμου για εκείνη να απογειώνεται.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: