Τιμή-ΣΟΚ! Πόσο κοστίζει το φόρεμα της Χοψονίδου στη γιορτή Πρίντεζη που εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά (ΦΩΤΟ)

September 7, 2024
Φοβερή τιμή! Πόσα λεφτά πήγε το φόρεμα της Χοψονίδου στη γιορτή του Πρίντεζη που έκλεψε την παράσταση για ακόμα μια φορά (ΦΩΤΟ)

Τιμή-ΣΟΚ! Πόσο κοστίζει το φόρεμα της Χοψονίδου στη γιορτή Πρίντεζη που εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με την εμφάνιση της και φυσικά ήταν παρούσα σε μία ακόμα μεγάλη στιγμή του Ολυμπιακού!

Βασίλης Σπανούλης: Η σύζυγος του η Ολυμπία Χοψονίδου εντυπωσίασε

Το βράδυ της Πέμπτης η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσε gala στη Βουλιαγμένη προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, του οποίου τη φανέλα με το Νο.15 αποσύρθηκε μια για πάντα στην αποψινή εκδήλωση A moment to remember.

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στο χθεσινό gala και φυσικά και στην αποψινή εκδήλωση, έχοντας στο πλάι του τη γυναίκα του, Ολυμπία Χοψονίδου.

Η σύζυγος του Kill-Bill, μάλιστα, μέσω ενός story της στο Instagram έδειξε τη συγκίνησή της για τον Γιώργο Πρίντεζη, ανεβάζοντας φωτογραφία μαζί με τη Μαριέττα Χρουσαλά με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, ενώ σε άλλη ανάρτηση έγραψε: Χωρίς εσένα…

Για την εμφάνισή της στο Matsuhisa Athens στο Four Seasons Astir Palace, η Ολυμπία Χοψονίδου επέλεξε ένα μαύρο cropped τοπ με pencil midi φούστα Gucci και logos GG, αξίας 980 ευρώ περίπου!!!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: