Παντρεύτηκε ακόμα δεν χώρισε με τη Μελίνα; Με παπιγιόν και μπουκέτο στα χέρια ο Πολυχρονιάδης, διέρρευσαν φωτογραφίες

September 6, 2024
Ο Πολυχρονιάδης παραμένει παντρεμένος με τη Μελίνα; Φωτογραφίες διέρρευσαν με τον Πολυχρονιάδη να φορά παπιγιόν και να κρατά ένα μπουκέτο στα χέρια του.

Παντρεύτηκε ακόμα δεν χώρισε με τη Μελίνα; Με παπιγιόν και μπουκέτο στα χέρια ο Πολυχρονιάδης, διέρρευσαν φωτογραφίες


Διαφ.

Περίπου 2,5 μήνες μετά τον χωρισμό του από την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία αγκαλιά με την νέα του σύντροφο. Την πρώτη δημόσια ανάρτηση που φανερώνει ότι έχει μπει σε νέα σχέση, ο επιχειρηματίας και γυμναστής την έκανε μέσα από ένα story που ο ίδιος δημοσίευσε στο Instagram.

Αξίζει να τονίσουμε ότι εάν και το story ανέβηκε σήμερα, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, το πρωί, μέσα σε μερικές ώρες είχε εξαφανιστεί από το προφίλ του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος επέλεξε να το σβήσει χειροκίνητα, καθώς κανονικά τα stories στο Instagram διαρκούν ένα 24ωρο.

Η μελαχρινή κοπέλα που απεικονίζεται στο συγκεκριμένο story είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αεροσυνοδός και παρευθρέθηκε ως συνοδός του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη σε γάμο ενός φίλου του στην Τήνο. Στο συγκεκριμένο γάμο, μάλιστα, ο γυμναστής είχε τον ρόλο του κουμπάρου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ήταν ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που απασχόλησαν αρκετά με την σχέση τους. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους οι φωτογράφοι έπεφταν πάνω τους μπας και απαθανατίσουν κάποια πιο τρυφερή στιγμή μεταξύ τους, όπως ένα καυτό φιλί ή μια αγκαλιά. Ουκ ολίγες φορές είδαμε τέτοια στιγμιότυπα να δημοσιεύονται, αλλά το ζευγάρι τελικά χώρισε, μετά από μια σύντομη (σχετικά) σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 19/6 η Τίνα Μεσσαροπούλου επιβεβαίωσε το γεγονός στον αέρα του Happy Day αναφέροντας χαρακτηριστικά πως επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη ο οποίος της εκμυστηρεύτηκε την δυσάρεστη αυτή τροπή στην σχέση του. Μάλιστα, η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του ALPHA αποκάλυψε και τον λόγο που το ζευγάρι μετά από 2 ολόκληρα χρόνια έφτασε στον χωρισμό λέγοντας Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: