Σείστηκε όλο το στάδιο από το χειροκρότημα: Αποθεώθηκε ο Χρήστος Μάστορας, ανατριχιαστική η ερμηνεία του

September 6, 2024
Χειροκροτήθηκε με ένταση σε όλο το στάδιο: Ο Χρήστος Μάστορας αποθεώθηκε για την ανατριχιαστική ερμηνεία του.

Σείστηκε όλο το στάδιο από το χειροκρότημα: Αποθεώθηκε ο Χρήστος Μάστορας, ανατριχιαστική η ερμηνεία του


Διαφ.

Το βράδυ της Τετάρτης (4/9/2023) το Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν κατάμεστο, και πλήθος κόσμου απόλαυσε τη συναυλία Λευτέρης Παπαδόπουλος, όλοι σε φωνάζαν αρχηγό μία πρωτοβουλία του ομίλου ΣΚΑΙ και του Όλοι μαζί μπορούμε, αφιερωμένη στον σπουδαίο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο, σε παραγωγή της Minos EMI, a Universal Music Company.

Στη συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς σημαντικοί ερμηνευτές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να τιμήσουν τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και τον κόσμο που βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο. Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη οι 16 τραγουδιστές που μέσω της φωνής τους μας ταξίδεψαν με τους στίχους του.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, όταν ο Χρήστος Μαστορας ερμήνευσε το κομμάτι Δε θα ξαναγαπήσω του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη. Ο τραγουδιστής, μας έδωσε μία πρώτη γεύση από την ταινία Υπάρχω στην οποία πρωταγωνιστεί και είναι αφιερωμένη στον λαικό ερμηνευτή.

Στο βίντεο που έγινε viral φαίνεται ο ενθoυσιασμός του Λευτέρη Παπαδόπουλου:

@alexandros_antonopoulos #fyp #foryou #oloimazimporoyme #kallimarmaro #λευτερηςπαπαδοπουλος ♬ πρωτότυπος ήχος – Alexandros Antonopoulos

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος ήταν φανερά συγκινημένος και ο κόσμος απολάμβανε αυτή την αδιαμφισβήτητη συναυλιακή εμπειρία. Το κλίμα ήταν γιορτινό και συνάμα νοσταλγικό. Ένα ταξίδι στο παρελθόν και μια ελπίδα για το παρόν και το μέλλον.

Μεγάλη στιγμή της βραδιάς η επί σκηνής εμφάνιση της Χαρούλας Αλεξίου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια, βρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να παρακολουθήσει τη συναυλία, συνοδευόμενη από τον γιο της Μάνο Θεοφίλου, ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη. Η Χαρούλα ανέβηκε στη σκηνή -συνοδευόμενη από τον Μίλτο Πασχαλίδη-, και ερμήνευσε το τραγούδι Ο αρχηγός, λέγοντας μάλιστα με συγκίνηση: Είναι και ο Μάνος Λοΐζος εδώ απόψε.

Ακόμα, η Χάρις Αλεξίου ανέφερε: Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις όχι.

Το κοινό καταχειροκρότησε την εμβληματική τραγουδίστρια και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και τη συγκίνησή του. Μάλιστα, η εμφάνισή της πρωταγωνίστησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: