"Το κορίτσι μου, η γυναίκα μου" Στη Μύκονο ταξίδι του μέλιτος Αντετοκούνμπο και Μαράια -Οι τρυφερές φωτογραφίες & η λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν

September 6, 2024
Η αγαπημένη μου, η σύζυγός μου, στη Μύκονο για το ταξίδι του μέλιτος: Αντετοκούνμπο και Μαράια – Οι τρυφερές φωτογραφίες και η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξαν πολλοί.

Το κορίτσι μου, η γυναίκα μου Στη Μύκονο ταξίδι του μέλιτος Αντετοκούνμπο και Μαράια -Οι τρυφερές φωτογραφίες & η λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν


Διαφ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ, λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη μαγευτική Μύκονο. Το ζευγάρι αρχικά κρατούσε χαμηλούς τόνους σχετικά με τον προορισμό του, αποφεύγοντας κάμερες και φωτογράφους, ωστόσο τίποτα δεν μένει κρυφό κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου.

Νησιώτης έχει γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού δεν κρύβει την αδυναμία του στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων, το οποίο και επισκέπτεται σταθερά αυτούς τους μήνες. Ντυμένος με ένα λευκό φανελάκι και βερμούδα, έχει το χέρι του τρυφερά περασμένο γύρω από τη μέση της Μαράια, και χαμογελάει διάπλατα στο πλευρό της στο φωτογραφικό άλμπουμ που μοιράστηκε.

Ερωτευμένοι στη Μύκονο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ

Το highlight βέβαια του άλμπουμ των διακοπών τους είναι μία μεγάλη, θαλασσιά χάντρα για το κακό μάτι. Τα βλέμματα το τελευταίο διάστημα είναι στραμμένα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον γάμο του στο Costa Navarino να γίνεται talk of the town και εκείνος δείχνει να πιστεύει πως χρειάζεται λίγη… προστασία. Η καλή ζωή! Καταλαμβάνει ξανά το Instagram μου, σημείωσε με χιούμορ στην ανάρτησή του ο μπασκετμπολίστας των Bucks, χρησιμοποιώντας πάλι τη θαλασσιά χάντρα.

Στο βάθος διακρίνονται τα λευκά σπίτια της Μυκόνου, με τις μπλε πόρτες και παράθυρα, ενώ οι άνεμοι κάνουν την ελληνική σημαία να κυματίζει. Το ζευγάρι φαίνεται χαρούμενο και ανανεωμένο, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του νησιού και την ελληνική φιλοξενία.

Θυμίζουμε ότι κατά την περιήγησή τους στα στενά του νησιού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη σύζυγό του έκαναν στάση χθες σε μία παραδοσιακή ταβέρνα, όπου τίμησαν την ελληνική κουζίνα απολαμβάνοντας φρέσκα ψάρια, χωριάτικη σαλάτα, και λαχταριστά τηγανητά καλαμαράκια. Οι στιγμές αυτές, γεμάτες αγάπη και ξεγνοιασιά, αντικατοπτρίζουν τη χαρά τους και την αγάπη τους για την Ελλάδα, τον τόπο όπου μεγάλωσε ο αστέρας του NBA και έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: