Ένα χρόνο μετά το γάμο: Ευχάριστα για τον Ευθύμη Ζησάκη και τη γυναίκα του – Το ανακοίνωσαν και όλοι τους εύχονται

September 5, 2024
Έναν χρόνο μετά τον γάμο: Χαρούμενα νέα για τον Ευθύμη Ζησάκη και τη σύζυγό του – Ανακοινώθηκε και όλοι τους εύχονται.

Ένα χρόνο μετά το γάμο: Ευχάριστα για τον Ευθύμη Ζησάκη και τη γυναίκα του – Το ανακοίνωσαν και όλοι τους εύχονται


Διαφ.

Ο Ευθύμης Ζησάκης είχε επέτειο γάμου με τη σύζυγό του, Χρύσα Παπαλελούδη, και μάλιστα γιόρτασαν για πρώτη φορά καθώς μόλις έκλεισαν ένα χρόνο έγγαμου βίου.

Ο ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την επέτειό τους και εκτός του ότι μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τον γάμο τους που έγινε πέρυσι, έγραψε και μερικά πολύ όμορφα λόγια στη λεζάντα του.

Στις φωτογραφίες αυτές που μοιράστηκε μαζί μας στα social media, το ζευγάρι πόζαρε τόσο στην τελετή του γάμου, όσο και στο γλέντι που ακολούθησε, ενώ η ευτυχία στα πρόσωπά τους ήταν ξεκάθαρη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Ευθύμης Ζησάκης έγραψε χαρακτηριστικά: Δικά σου όλα τ’ άνθη που βλέπω στους δρόμους, δικά σου τα γλυκά πρωινά αυτού του κόσμου… Πέρασε κιόλας ένας χρόνος… Σ΄αγαπώ!.

Δείτε ακομη

Η Βέφα Αλεξιάδου εδώ και πολλά χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιλέξει να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της και τους διαδικτυακούς της φίλους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε σε μία έκκληση βοηθείας, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι τεράστια.

Η διάσημη μαγείρισσα, συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως στα 91 της έχει ανάγκη από μία γυναίκα που θα μπορεί να την φροντίζει στο σπίτι της στην Χαλκιδική. Ζήτησε, έτσι, την βοήθεια του κόσμου και ανέφερε πως όποιος θέλει να επικοινωνήσει για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να μιλήσει με την ανιψιά της. Οι εγγονές της είναι και οι δύο μακριά, η μία στο Δουβλίνο και η άλλη στο Λονδίνο, καθώς εκεί σπουδάζουν και εργάζονται.

Έχω μεγάλη ανάγκη από γυναίκα που φροντίζει ηλικιωμένους, σας παρακαλώ όποια κυρία ενδιαφέρεται ας μου στείλει inbox το τηλέφωνο της να επικοινωνήσουμε μαζί της ή ας έρθει σε επικοινωνία με την ανήψια μου Aliki Ralli
Μένω στο σπίτι μου στην Χαλκιδική χειμώνα, καλοκαίρι και ψάχνω για γυναίκα 24ωρη. Σας ευχαριστώ αναδρομικά, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη

Πριν από περίπου δυόμιση χρόνια ο Γρηγόρης Μόργκαν εισέβαλε στην ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και την άλλαξε ολοκληρωτικά! Το ζευγάρι προσπάθησε και προσπαθεί μέχρι και σήμερα να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό και ο γάμος τους έγινε γνωστός λίγες ημέρες πριν.

Την Κυριακή 1/9, λοιπόν, ο Γρηγόρης Μόργκαν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Φωτογραφίες από το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε μετά κατέκλεισαν τα social media και κάπου εκεί που τις χαζεύαμε αναρωτηθήκαμε: Ποιος είναι αυτός ο γοητευτικός άντρας που έκλεψε την καρδιά της Ευρυδίκης μας;

Πράγματα που γνωρίζουμε για την ζωή του Γρηγόρη Μόργκαν

Αρχικά τον έχουμε ξαναδεί… Ο Γρηγόρης Μόργκαν το 2018 συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 Nomads, καταφέρνοντας, μάλιστα, να φτάσει μέχρι τον τελικό. Στο τρέιλερ είχε πει χαρακτηριστικά: Ζω στο LA, λατρεύω το σερφ, αγαπώ ό,τι είναι αυθεντικό. Και όταν είμαι στη σκηνή με την μπάντα μου, εγώ δίνω τον ρυθμό.

O Γρηγόρης Μόργκαν είναι 45 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, καθώς είναι ντράμερ του συγκροτήματος BARB WIRE DOLLS ενώ παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα.


Ο πατέρας του είναι Αμερικανός, ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Καβάλα. Το τελευταίο διάστημα λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, είχε επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα μέχρι να ξαναμπεί στο στούντιο ηχογραφήσεων με το συγκρότημά του. Εκτός από τη μουσική, μεγάλη του αγάπη αποτελεί και το surf ωστόσο, ο αθλητισμός είχε μπει στη ζωή του πολλά χρόνια πριν.

Σε ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε με το άλμα επί κοντό κι έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τα 24, έχοντας πολλές πανελλήνιες νίκες στο ενεργητικό του, με μεγαλύτερη διάκριση τη στέψη του ως Βαλκανιονίκης. Αργότερα ασχολήθηκε με τη μουσική και έκανε πραγματικότητα το όνειρό του, να μάθει drums. Και τελικά η μουσική ήταν εκείνη που τον κέρδισε. Αργότερα, μετακόμισε μόνιμα στο Los Angeles όπου είναι και η βάση του συγκροτήματός του.

Στην Κρήτη βρέθηκε για χάρη του αγαπημένου του αθλήματος το 2018 και από τότε κόλλησε με το μέρος και τους ανθρώπους της. Γι’ αυτό τον λόγο, μάλιστα, το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί εκεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: