«Νίκο ξύπνα τον Βενιζέλο»: Ο Ευαγγελάτος… πήγε στον εορτασμό των 50 χρόνων του ΠΑΣΟΚ και «γκρέμισε» ξανά το Twitter

September 4, 2024
Νίκο, ξύπνα τον Βενιζέλο: Ο Ευαγγελάτος πήγε στην εορτή για τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ και έκανε ξανά χαμό στο Twitter.

Νίκο ξύπνα τον Βενιζέλο: Ο Ευαγγελάτος… πήγε στον εορτασμό των 50 χρόνων του ΠΑΣΟΚ και γκρέμισε ξανά το Twitter


Διαφ.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος κάθε φορά καταφέρνει να γίνεται θέμα συζήτησης, καταρχάς για την ιδανική προσέγγιση του κάθε θέματος, με το οποίο καταπιάνεται, προσφέροντας ατόφιο και πρωτογενές ρεπορτάζ, κατά δεύτερον για τα φοβερά γραφικά, με τα οποία ντύνει τις ειδήσεις.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η ομάδα του κάθε φορά… δίνουν ρέστα σε αυτό το κομμάτι και, φυσικά, το Twitter δεν το αφήνει απαρατήρητο. Είναι βέβαιο, πως τα γραφικά αυτά αποτελούν την αγαπημένη στιγμή των τηλεθεατών στο Live News και ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι αυτή την φορά θα αφορούσαν τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ευαγγελάτος κάθισε… δίπλα στον Βενιζέλο κι έγινε ξανά ανάρπαστος

Το κόμμα, που έφερε την αλλαγή στην Ελλάδα, γιόρτασε μισό αιώνα ζωής και πραγματοποίησε σειρά από εκδηλώσεις, με όλα τα κορυφαία του ονόματα να είναι παρόντα. Το Live News αναφέρθηκε στις παρουσίες αυτές και ο Νίκος Ευαγγελάτος… κάθισε δίπλα στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το γεγονός αυτό ασφαλώς σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με τον δημοσιογράφο να ρίχνει πάλι το Twitter. Το γραφικό αυτό, άλλωστε, είναι άλλο ένα κομψοτέχνημα της ομάδας του και χρειαζόταν την αναγνώριση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: