"Αυτό θα πει καλοκαίρι" Αν δεν έχεις δει την Όλγα Πηλιάκη με μαγιό στη Γαλλία, δεν ξέρεις τι πάει να πει κοιλιακοί

September 3, 2024
Αυτό σημαίνει καλοκαίρι. Αν δεν έχεις δει την Όλγα Πηλιάκη με μαγιό στη Γαλλία, δεν γνωρίζεις τι είναι οι κοιλιακοί.

Αυτό θα πει καλοκαίρι Αν δεν έχεις δει την Όλγα Πηλιάκη με μαγιό στη Γαλλία, δεν ξέρεις τι πάει να πει κοιλιακοί


Διαφ.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν πολύ συνειδητοποιημένος όταν ήρθε στην ζωή του η Όλγα Πηλιάκη και γνώριζε πολύ καλά ότι ήθελε οικογένεια και παιδιά. Όπως έχει εξομολογηθεί και ο ίδιος γνωριστήκαν σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι, καθώς εκείνος έπαιζε μουσική, η Όλγα ήρθε με την παρέα της, του άρεσε, την προσέγγισε και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας και το ξεκίνημα μιας νέας οικογένειας. Μιας οικογένειας που πριν λίγες ημέρες πήρε την απόφαση να αλλάξει τα πάντα, την καθημερινότητά της, της συνήθειες της, όλη την ζωή που έχτισε τόσα χρόνια στην Ελλάδα!

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης ανακοίνωσαν πριν λίγες ημέρες, στο instagram, πως φεύγουν μόνιμα για την Ισπανία  κι από τότε βομβαρδίζουν τα media από τις μικρές τους στάσεις μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους!Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, το ζευγάρι βρέθηκε στο Μονπελιέ, όπου η σέξι γυμνάστρια ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Με εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι και συνεχίζοντας το ταξιδιωτικό της route η Όλγα Πηλιάκη
Η Όλγα Πηλιάκη, ξετρέλανε τους θαυμαστές της αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες της στο μοναδικό γαλλικό θέρετρο, φορώντας μόνο το εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι της που επιδείκνυε την κομψή και καλλίγραμμη σιλουέτα της. Όπως εσείς έτσι και εμείς ξετρελαθήκαμε μαζί της για ακόμα μια φορά και διαπιστώσαμε πως είναι χάρμα οφθαλμών!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki


Πηγή

Διαβάστε επίσης: