Εντυπωσιακή ξανθιά, γνωστή στη showbiz: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που θα πάρει τη θέση του Νίκου Μάνεση στον ALPHA

September 3, 2024
Μια εντυπωσιακή ξανθιά, γνωστή στη showbiz, είναι η παρουσιάστρια που αναλαμβάνει τη θέση του Νίκου Μάνεση στον ALPHA.

Εντυπωσιακή ξανθιά, γνωστή στη showbiz: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που θα πάρει τη θέση του Νίκου Μάνεση στον ALPHA


Διαφ.

Αλλάζει η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου για τον Alpha, καθώς ο Νίκος Μάνεσης εγκαταλείπει τη θέση του ως παρουσιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, μετά από χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει από νωρίς την απόφασή του να εγκαταλείψει τη θέση του στο δελτίο και να παραμείνει μόνο στην ενημερωτική εκπομπή του, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση. Όπως είχε εξηγήσει ο ίδιος ήδη από τον Ιούλιο, η τηλεοπτική χρονιά που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και ως εκ τούτου πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το δελτίο ειδήσεων για να ξεκουραστεί.

Μια δύσκολη σεζόν ξεκίνησε και μια δυσκολότερη θα έρθει, αλλά εμείς είμαστε μαθημένοι γιατί από μικροί πέσαμε στον τρελοπολτό και γι’ αυτό ταιριάξαμε με τους Κρητικούς. Κεφαλλονίτες και Κρητικοί είναι βίοι παράλληλοι. Ευχαριστούμε τους φίλους που μας τίμησαν. Να είστε καλά. Όπως συνηθίζουμε να λέμε και κάποτε γελούσατε με έναν πόνο, καλή πρόοδο και καλές διακοπές. Εμείς ραντεβού τελευταίο δελτίο ειδήσεων το βραδάκι, σε μερικές ώρες. Να είστε καλά, φιλιά, ευχαριστώ πολύ, είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μάνεσης στο φινάλε της εκπομπής του τον Ιούλιο.

Το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Νίκου Μάνεση

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τη σκυτάλη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA, θα την αναλάβει η καταξιωμένη δημοσιογράφος, Μαρία Νικόλτσιου.

Η πρεμιέρα του δελτίου για τη νέα σεζόν αναμένεται το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024. Από αυτή, λοιπόν, την ημέρα και έπειτα, στις οθόνες μας θα εκπέμπει κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή στις 18:50, στον ALPHA.

Το trailer του δελτίου:

Με εγκυρότητα και αξιοπιστία, οι ειδήσεις του Alpha ενημερώνουν τους τηλεθεατές για ό,τι συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει.

Το πιο έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο καλύπτει τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας εντός και εκτός συνόρων, με αντικειμενικότητα και σεβασμό στον τηλεθεατή.Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις από την καρδιά των γεγονότων, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρη ανάλυση και εμπεριστατωμένη έρευνα, οι ειδήσεις του Alpha είναι αυτές που εμπιστεύεται το τηλεοπτικό κοινό για την ενημέρωσή του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: