Λίγο πριν την πρεμιέρα το ανακοίνωσαν: Μεγάλες χαρές για Χατζίδου – Παύλου στο σπίτι τους, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα με 1 φωτογραφία

September 3, 2024
Λίγο πριν την πρεμιέρα, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα με μία φωτογραφία: Χατζίδου – Παύλου μεγάλες χαρές στο σπίτι τους.

Λίγο πριν την πρεμιέρα το ανακοίνωσαν: Μεγάλες χαρές για Χατζίδου – Παύλου στο σπίτι τους, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα με 1 φωτογραφία


Διαφ.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο γνωστά, ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Παντρεύτηκαν πριν πέντε χρόνια και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2019 και όμως ο ερωτάς τους κρατάει ακόμα γερά και ελπίζουμε να διαρκέσει για πολλά χρόνια ακόμα.

Το ζευγάρι, γνωρίστηκε στο γυμναστήριο του Ετεοκλή Παύλου καθώς η τραγουδίστρια το επισκεπτόταν πολύ συχνά και κάπως έτσι προέκυψε ένας μεγάλος έρωτας. Εκείνος εντυπωσιάστηκε από την ελκυστική της εμφάνιση, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ότι ήταν επώνυμο πρόσωπο αν και γνώριζε ήδη το γνωστό και επιτυχημένο άσμα “Χειρότερα”, δεν το είχε συνδυάσει καθόλου με την Ελένη.

Παρά την διαφορά ηλικίας του ζευγαριού, καθώς εκείνη είναι 44 και εκείνος 34, η αγάπη που τους ένωσε ήταν τόσο δυνατή ώστε να οδηγηθούν στην δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας και ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Ελένη είναι το “Καλύτερο” που του έχει συμβεί στην ζωή του. Καρπός αυτής της όμορφης ένωσης, είναι η αγαπημένη τους κόρη Μελίτα, την οποία λατρεύουν και δεν χάνουν ευκαιρία να μας το δείχνουν αναρτώντας στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και ζεστασιάς μαζί με την μικρή τους στα media.

Το πάρτι γενεθλίων της Μελίτας από την οικογένεια του Ετεοκλή

Στις 2/9 η μικρή Μελίτα, είχε γενέθλια και έκλεισε τα πέντε της έτη και όπως είθισται το γιόρτασαν άκρως οικογενειακά. Η οικογένεια του Ετεοκλή Παύλου, συγκεκριμένα η μητέρα του παρουσιαστή και personal trainer μαζί με τον αδερφό του, ετοίμασαν ένα πάρτι για την μικρότερο μέλος της οικογένειας.

Η Ελένη Χατζίδου, μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο γράφοντας κάποια συγκινητικά λόγια αγάπης, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω:

Σαν σήμερα γεννήθηκε το κοριτσάκι μας και έδωσε φως και χρώμα στην ζωή μας! Χρόνια πολλά και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να είναι χρόνια καλά και χαρούμενα μάτια μου…(Στο χωριό μας τα γιορτάζουμε 30 μέρες)


Υπενθυμίζουμε πως σε λίγες μέρες θα βγει στον αέρα για ακόμα μια χρονιά η πρωινή εκπομπή του ζευγαριού Breakfast at star.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: