Το καφέ που αγάπησε όλη η Ελλάδα: Έτσι είναι σήμερα το «Καφέ της Χαράς» – Εγκαταλειμμένα και μισογκρεμισμένα τα κτίρια μετά από 21 χρόνια

September 3, 2024
Το Καφέ της Χαράς σήμερα: Αφήνοντας πίσω του τα εγκαταλελειμμένα και μισογκρεμισμένα κτίρια μετά από 21 χρόνια, αγαπημένο από όλη την Ελλάδα.

Το καφέ που αγάπησε όλη η Ελλάδα: Έτσι είναι σήμερα το Καφέ της Χαράς – Εγκαταλειμμένα και μισογκρεμισμένα τα κτίρια μετά από 21 χρόνια


Διαφ.

Ακατοίκητα και παγωμένα στον χρόνο μοιάζουν τα σκηνικά του Καφέ της Χαράς, 21 χρόνια μετά την πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς, το 2003. Βίντεο που πρόσφατα δημοσίευσε ο Έλληνας YouTuber Nikitas φανερώνουν την πλήρη εγκατάλειψη του θρυλικού σπιτιού της πρωταγωνίστριας, Χαράς, καθώς και του εμβληματικού καφενείου του Φατσέα.

Η σειρά παραμένει στις καρδιές μικρών και μεγάλων ακόμα και σήμερα, καθώς η νέα γενιά έχει γνωρίσει τους ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες της, μέσα από τις επαναλήψεις που βλέπουμε κάθε χρόνο από τον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1.

Αν και το Καφέ της Χαράς επέστρεψε για τον 4ο κατά σειρά κύκλο της στις 31 Δεκεμβρίου 2019, γρήγορα οι τηλεθεατές παρατήρησαν ότι στη νέα σεζόν δεν επέστρεψαν και όλα τα γνώριμα σκηνικά, με το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι το σπίτι του αγαπημένου φίλου της Χαράς και της Βάλιας, Τρελαντώνη. Όπως θα δείτε μέσα από το παρακάτω βίντεο, πλέον το σπίτι του Τρελαντώνη είναι ένα πραγματικό ερήπειο, αν και δεν είναι γνωστό εάν η κατάστασή του ήταν ήδη πολύ κακή και εάν αυτός είναι ο λογος που δεν εμφανίστηκε στον 4ο κύκλο.

Συγκεκριμένα, σήμερα το σπίτι του Τρελαντώνη είναι σήμερα μισογκρεμισμένο, οι πόρτες είναι ανοιχτές, η σκεπή έχει πέσει και μέσα επικρατεί το απόλυτο χάος. Σκουπίδια και σπασμένα έπιπλα καθιστούν σαφές ότι το σπίτι έχει εδώ και χρόνια εγκαταλειφθεί.

Σημειώνουμε ότι αν και στη σειρά, το σπίτι του Τρελαντώνη δεν ήταν σε ιδιαίτερα κοντινή απόσπαση από το σπίτι που έμεναν η Χαρά και η Βάλια, στην πραγματικότητα τα δύο σπίτια είναι το ένα σχεδόν δίπλα στο άλλο.

Στο ενδιαφέρον βίντεο που δημοσίευσε ο Nikitas, μπορείτε να δείτε περισσότερες εικόνες, τόσο από τα παραπάνω σκηνικά, όσο και από άλλες κομβικές τοποθεσίες της σειράς, όπως είναι η εκκλησία του Κολοκοτρωνιτσίου και ο φούρνος των Πουλόπουλων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: