Σε πελάγη ευτυχίας η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα μαντάτα & όλοι της εύχονται τα καλύτερα

September 3, 2024
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται σε πλήρη ευτυχία: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και όλοι της εύχονται ό,τι καλύτερο.

Σε πελάγη ευτυχίας η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα μαντάτα & όλοι της εύχονται τα καλύτερα


Διαφ.

Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη και στον ALPHA η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σύντομα θα κάνει πρεμιέρα για 12η χρονιά, με την εκπομπή Happy Day.

Η πρεμιέρα αναμένεται σε δύο εβδομάδες, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ήδη τα επαγγελματικά meetings έχουν πάρει… φωτιά. Μάλιστα, η ίδια η παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, μέσα από το οποίο θέλει να καλωσορίσει τους τηλεθεατές, λίγο πριν την δυναμική έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.

Μαζί της βρίσκεται, φυσικά, και η γνώριμη παρέα των φίλων της, η οποία μας κρατά ευχάριστη συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς θα παρουσιάζουν και θα σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, πάντα με τη δική τους ξεχωριστή ματιά.

Στο πλευρό της Σταματίνας θα βρίσκεται και ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος θα δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές εξελίξεις της επικαιρότητας, καθώς και οι Γιώργος Σατσίδης και Λευτέρης Μητσόπουλος, παρουσιάζοντας νέα από όλο τον κόσμο.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Instagram

Μας λείψατε πάρα πολύ και επειδή η πρώτη συνάντηση/σύσκεψη/κουβέντα της χρονιάς είναι γεγονός, πάρτε μια γεύση!, ακούγεται η παρουσιάστρια να λέει στην αρχή του βίντεο, προτού μας συστήσει για ακόμα μια φορά στους συνεργάτες της.

Η παρέα φέτος έκοψε όχι ένα αλλά δύο κείκ για να μπει καλά η χρονιά, αν και ακούστηκαν κάποια παράπονα ότι κανένα από τα δύο κέικ δεν ήταν φτιαγμένο με… στέβια.

Ζητηθείς να αφήσει ένα σχόλιο για την επερχόμενη πρεμιέρα, ο Δήμος Βερύκιος φάνηκε γεμάτος θετική διάθεση και αυτοπεποίθηση, λέγοντας: Όχι άλλη μια καλή σεζόν, γιατί σίγουρα θα είναι άλλη μια καλή σεζόν, αλλά πολλές καλές σεζόν.

Η ανάρτηση είχε ως λεζάντα: Καλημέρα και καλό μήνα. Ανυπομονούμε για το πρωινό μας καφεδάκι. Σε λίγες μέρες ξυπνάμε και πάλι μαζί! ❤️.

Σημειώνουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει στο Happy Day, μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές που πέρασε με την οικογένειά της, σε διάσημους προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: