«Σάστισαν» όλοι στο γάμο Αντετοκούνμπο: Ντόρος με την Ολυμπία Χοψονίδου, “έσκασε” ντυμένη έτσι & προκάλεσε χαμό

September 2, 2024
Όλοι έμειναν έκπληκτοι στον γάμο του Αντετοκούνμπο: Η Ολυμπία Χοψονίδου εμφανίστηκε ντυμένη με ένα τόσο προκλητικό τρόπο που προκάλεσε αίσθηση.

Σάστισαν όλοι στο γάμο Αντετοκούνμπο: Ντόρος με την Ολυμπία Χοψονίδου, “έσκασε” ντυμένη έτσι & προκάλεσε χαμό


Διαφ.

Η τελετή ανταλλαγής όρκων του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη σύντροφό του, Μαράια, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, καθώς όλοι ανέμεναν ότι θα γινόταν το απόγευμα.

Προηγήθηκαν δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις: ένα white party που διοργάνωσε το ζευγάρι και ένα Nigerian party, με το οποίο ο “Greek Freak” θέλησε να αποδώσει φόρο τιμής στη Νιγηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους προσκεκλημένους που παρευρίσκονται στο πολυτελές Costa Navarino για τις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις είναι και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου.

Η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό διάφορα στιγμιότυπα, στα οποία εμφανίζεται τόσο με τον σύζυγό της όσο και μόνη της.

Οι ενδυματολογικές επιλογές για τα party

Η Ολυμπία επέλεξε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό look, φορώντας μια πολύχρωμη mini φούστα με αντίστοιχο crop σακάκι, ενώ το μακιγιάζ της διατηρήθηκε σε πιο φυσικούς τόνους.

Ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε ένα κοστούμι σε απόχρωση φυστικί και πόζαρε με τη σύζυγό του, δημιουργώντας ένα κομψό και αρμονικό ζευγάρι.

Δείτε ακόμη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Costa Navarino, και πλέον το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους τους προετοιμάζονται για το γαμήλιο πάρτι που θα ακολουθήσει.

Η γαμήλια τελετή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της γυναίκας της ζωής του, μητέρας των τριών παιδιών τους, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής, 1 Σεπτεμβρίου 2024, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι πραγματοποίησε διπλή τελετή την Κυριακή το πρωί στο Costa Navarino, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική, μια πρακτική που ακολουθείται συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Με άρωμα NBA ο γάμος

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, αν και η παρουσία του δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος φέρεται να είχε αναλάβει τον ρόλο του κουμπάρου. Παρόντες είναι επίσης πολλοί πρώην και νυν συμπαίκτες του Γιάννη, όπως ο Γουέσλι Μάθιους και ο Τζρου Χόλιντεϊ.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Βασίλης Σπανούλης, μερικοί από τους καλεσμένους
ύμφωνα με την ίδια πηγή, παρευρίσκονται επίσης ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, καθώς και ο Ολυμπιονίκης Εμανουήλ Καραλής.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, η γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, όπου όλοι οι καλεσμένοι θα απολαύσουν τη γιορτή.

Μια ξεχωριστή έκπληξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη Μαράια είναι ένα ροζέ κρασί που φέρει το όνομά της. Το κρασί αυτό θα σερβιριστεί μόνο στον γάμο και θα κυκλοφορήσει στην αγορά μετά την εκδήλωση, τόσο σε συμβατική φιάλη των 750 ml όσο και σε magnum έκδοση.

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο το ζευγάρι διοργάνωσε το “Nigerian Party”, ένα πάρτι με παραδοσιακές ενδυμασίες που γιορτάζει την καταγωγή του αθλητή. Οι εορταστικές εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει ήδη από την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024, με το “White Party”, στο οποίο το ζευγάρι και οι καλεσμένοι φορούσαν λευκά ρούχα.

Μαράια Αντετοκούνμπο: Η γνωριμία με τον μικρότερό της Γιάννη

Στην Πύλο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ, σε ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις.

Η κορύφωση του τριημέρου θα γίνει σήμερα 1η Σεπτέμβρη, όπου το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει την τελετή στην παραλία του μεσσηνιακού θέρετρου Costa Navarino.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι προσκεκλημένοι του ζευγαριού δεν θα ξεπερνούν τους 200, ενώ στη γαμήλια τελετή θα σερβιριστεί κρασί με το όνομα της συντρόφου του, Μαράια.

Η Μαράια Ρίντλσπριγκε γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992, είναι 32 ετών και ασχολείται με το βόλεϊ. Κατάγεται από το Φρένσο της Καλιφόρνια και ήταν στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του Rice Owls. Έναν χρόνο μετά την αποφοίτησή της το 2013, άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της Basketball Operations.

Μετά από δύο γιους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια, τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2023 υποδέχθηκαν στον κόσμο την πρώτη κόρη τους. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, το όνομά της είναι Εύα Μπρουκ.

Καλώς ήλθες σπίτι, Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο. Το μικρό κορίτσι του μπαμπά και η μικρή αδελφή των αδελφών της είχε γράψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ανάρτησή του, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με τα τρία του παιδιά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: