«Πάλεψες σαν θηρίο, ο Γολγοθάς σου τελείωσε»: «Βυθισμένος» στο πένθος όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος για τον Δάνη Κατρανίδη

September 1, 2024
Ο Δάνης Κατρανίδης πάλεψε σαν θηρίο και τον γολγοθά του τελείωσε: Ολόκληρος ο καλλιτεχνικός κόσμος βυθίστηκε στο πένθος για εκείνον.

Πάλεψες σαν θηρίο, ο Γολγοθάς σου τελείωσε: Βυθισμένος στο πένθος όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος για τον Δάνη Κατρανίδη


Διαφ.

Ο Δάνης Κατρανίδης δεν είναι πια μαζί μας, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, με το σπουδαίο ηθοποιό να υποκύπτει, εν τέλει, στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η είδηση αυτή έφερε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, με τους συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν με σπαρακτικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Δάνη Κατρανίδη

Μέσα από τη σελίδα της στο facebook, η Ελένη Ράντου θέλησε να αποχαιρετήσει τον Δάνη Κατρανίδη.

Καλό σου ταξίδι Δάνη Κατρανίδη. Πάλεψες σα θηρίο. Ξεκουράσου τώρα… Άλλος ένας ωραίος άνθρωπος ταξίδεψε αυτό το καλοκαίρι έγραψε η Ελένη Ράντου, με πλήθος διαδικτυακών της φίλων να απαντούν στα σχόλια.

Μπορεί να μην είχαν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τοου, γιατί κανείς από τους συναδέλφους του δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια για αυτές, ωστόσο άπαντες γνώριζαν ότι ο ηθοποιός πάλευε τα τελευταία χρόνια για τη ζωή του. Αυτό δείχνει και το σπαρακτικό μήνυμα του Γιάννη Βούρου στο Facebook.

Ο Γολγοθάς τελείωσε Δάνη. Αυτό ήταν. Ξεκουράσου έγραψε ο Γιάννης Βούρος για τον καλό του φίλο.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγραψε χαρακτηριστικά: Ένας μοναδικός ηθοποιός! Ενας τζέντλεμαν του θεάτρου! Πάντα με στοργή και ενδιαφέρον να βοηθήσει όλους μας τους νεότερους στο μονοπάτι της υποκριτικής που διαλέξαμε. Θα τον θυμόμαστε πάντα! Αυτο γέλιο το τρανταχτό το έχω ακόμα στα αυτιά μου Δάνη (έτσι ήθελες να σε προσφωνούμε ακόμα κι εμείς που ήμασταν μπροστά σου πολύ μικροί!). Αντίο γλυκέ μου πρίγκηπα! Ελπιζω να ξεκουραστηκες!.

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε: Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένα μέλος της οικογένειας μας. Ο Γιώργος κι εγώ αποχαιρετούμε τον αδελφό μας Δάνη Κατρανίδη.

Πολλοί ακόμη σπουδαίοι ηθοποιοί αποχαιρέτησαν τον Δάνη Κατρανίδη, δείγμα του αποτυπώματος που άφησε με τη ζωή και την καριέρα του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: