Νέα Οικογενειακή τραγωδία: Τους βρήκαν και τους 2 νεκρούς οι πυροσβέστες – Όλη η γειτονιά φώναζε “βοήθεια”

September 1, 2024
Νέα τραγωδία στην οικογένεια: Οι πυροσβέστες ανακάλυψαν τους δύο νεκρούς – Όλο το γειτονικό περιβάλλον ανέκρινε βοήθεια

Νέα Οικογενειακή τραγωδία: Τους βρήκαν και τους 2 νεκρούς οι πυροσβέστες – Όλη η γειτονιά φώναζε “βοήθεια”


Διαφ.

Στη Λήμνο σημειώθηκε μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία, όταν ένα ζευγάρι βρέθηκε από τους πυροσβέστες νεκρό μετά από φωτιά που είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμα.

Δυστυχώς στη Λήμνο σημειώθηκε μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία μ’ ένα ζευγάρι να χάνει τη ζωή του έπειτα από φωτιά που έπιασε μέσα στο διαμέρισμά τους με τους πυροσβέστες να μην μπορούν, παρά τις προσπάθειες, να τους σώσει.

Μια τραγική οικογενειακή ιστορία εκτυλίχθηκε στη Λήμνο λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (30/08), όταν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να κατασβέσουν φωτιά σε ένα διαμέρισμα, ανακάλυψαν ένα ζευγάρι χωρίς τις αισθήσεις του.

Η φωτιά και η άμεση κινητοποίηση των γειτόνων

Το περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην περιοχή της Μύρινας. Οι γείτονες, παρατηρώντας τη φωτιά, ενημέρωσαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μέσα σε λίγα λεπτά, τέσσερα οχήματα και έντεκα πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο, έτοιμοι να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Η αγωνιώδης προσπάθεια των πυροσβεστών

Κατά την άφιξή τους, οι πυροσβέστες ενημερώθηκαν ότι στο φλεγόμενο διαμέρισμα διέμενε ένα ζευγάρι. Άμεσα, επικεντρώθηκαν στον εντοπισμό και τη διάσωση των ενοίκων. Δυστυχώς, λίγο αργότερα βρήκαν το ζευγάρι, ηλικίας 60 και 55 ετών, αναίσθητο στην κρεβατοκάμαρα.

Οι πυροσβέστες, αφού απεγκλώβισαν το ζευγάρι, τους παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ, το οποίο τους μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο. Εκεί, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δεν έφερε εγκαύματα, γεγονός που οδηγεί στην πιθανότητα να έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις.

Νεότερα: Τα δύο άτομα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Ο άντρας όπως δείχνει η κατάσταση πιθανώς ξύπνησε από την μυρωδιά αλλά βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα πριν προλάβει να φτάσει στο δωμάτιο στην σύζυγο του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μύρινας, η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από την κουζίνα του διαμερίσματος. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του ζευγαριού θα προσδιοριστούν από τον ιατροδικαστή, ενώ το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής ανέλαβε τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς

Χάρη στις γρήγορες ενέργειες της πυροσβεστικής, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν εξαπλωθεί στα υπόλοιπα διαμερίσματα. Παράλληλα, οι πυροσβέστες είχαν απομακρύνει όλους τους ενοίκους της πολυκατοικίας για προληπτικούς λόγους, αποτρέποντας περαιτέρω τραγωδίες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: