Γοργόνα στο νερό: Μας πήρε τα μυαλά το μακρoβούτι της Δανάης Μπάρκα στη θάλασσα

September 1, 2024
Η γοργόνα Δανάη Μπάρκα μας μαγεύει με το μακροβούτι της στη θάλασσα.

Γοργόνα στο νερό: Μας πήρε τα μυαλά το μακρoβούτι της Δανάης Μπάρκα στη θάλασσα


Διαφ.

Η Δανάη Μπάρκα ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις, ακόμα και στις διακοπές της. Εξάλλου αυτό φάνηκε καθώς καθ’όλη την διάρκεια του διαλείμματος από την ελληνική τηλεόραση με την ίδια να είναι άκρως ενεργή στα social media.
Η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που κάνει μακροβούτια στη θάλασσα, και όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια πήραν φωτιά.

Με το γνωστό της χαμόγελο και την αφοπλιστική διάθεση, η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει κάθε στιγμή της καλοκαιρινής της απόδρασης, δείχνοντας πως η θάλασσα είναι το απόλυτο στοιχείο της.

Οι followers της δεν σταμάτησαν να την αποθεώνουν, με τα likes να εκτοξεύονται στα ύψη.

Δείτε εδώ τη Δανάη Μπάρκα να απολαμβάνει τις βουτιές της και να χαρίζει αυθεντικά vibes:

Μαυρισμένη, κορμάρα, ξάπλα στο πάτωμα: Όλο το Διαδίκτυο μιλάει για τη νέα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Ξεχωριστές οι αναρτήσεις της Δανάης Μπάρκα από το φετινό της καλοκαίρι.

Ήρθε όμως η στιγμή της επιστροφής μιας και λίγες ημέρες αναμένεται η πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega.

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη, φόρεσε το ολόσωμο μπλε μαγιό της, το παρεό της και ξαπλωμένη αγκαλιά με τη μπουκίτσα της αποχαιρέτησε το λατρεμένο της νησί που δεν είναι άλλο από τη Σέριφο, εκεί οπού πέρασε μεγάλο μέρος των φετινών καλοκαιρινών της διακοπών.

Έτσι αποχαιρετώ το νησί.
Νησάκι μου, εις το επανιδείν, σημείωσε στη λεζάντα

Δες την ανάρτησή της

Αναφορικά με την εκπομπή της φέτος τη σκυτάλη θα παίρνει από τη Φαίη Σκορδά. Στο πάνελ θα δούμε για πρώτη φορά τη δημοσιογράφο Μαρία Ενεζλη, που παίρνει τη θέση της Δέσποινας Καμπούρη, ενώ θα προστεθεί και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο οποίος αφήνει το Star. Ο Αρης Καβατζίκης παραμένει κανονικά στο πλάι της Δανάης Μπάρκα.

Δείτε ακόμη

Το πρώτο της καλοκαίρι ως μητέρα περνάει και η Βασιλική Τρουφάκου η οποία μας χάρισε τρία υπέροχα καρέ μαζί με τον γιο της.

Η ηθοποιός είδε τη ζωή της να αλλάξει ριζικά με τον ερχομό του πρώτου της παιδιού και πλέον έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα σε αυτό.

Ο γιος της γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο και αυτή την περίοδο κάνει τις πρώτες εξορμήσεις στα νησιά μαζί με τους γονείς του.

Οι δυο τους αρχικά βρέθηκαν στο χωριό της ηθοποιού και στο εξοχικό της, ενώ με νέα ανάρτηση η Βασιλική Τρουφάκου μοιράστηκε στιγμιότυπα από την Τήνο αγκαλιά με τον μικρό της.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Βασιλική :

Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου. Τα καταφέραμε αγοράκι μου, είχε γράψει στην πρώτη της ανάρτηση η γνωστή ηθοποιός μετά τη γέννηση του γιου της.

 

Δείτε ακομη

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ανάμεσα σε άλλα έκανε αποκαλύψεις και για την προσωπική της ζωή.

Είναι πολύ χρήσιμο το διάστημα που ένας άνθρωπος μένει μόνος του. Αν τα βρεις με τον εαυτό σου, έχεις περισσότερες πιθανότητες να τα βρεις και με κάποιον άλλον και να κρατήσει, λέει στο περιοδικό Vita και συνεχίζει…

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η συνέντευξη

Δεν αναζητάς δηλαδή τη συντροφικότητα;

Παλαιότερα την αναζητούσα πιο έντονα, με έτρωγε. Δεν είχα μείνει και πολύ καιρό μόνη μου. Πλέον είμαι αρκετό καιρό μόνη μου και δεν ισχυρίζομαι ότι δε με νοιάζει η συντροφικότητα. Οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι να ζούμε σε μονάδες. Δεν θα έμπαινα όμως σε μία σχέση από ανάγκη, θα έμπαινα μόνο επειδή θα το ήθελα. Έχει τεράστια διαφορά.

Η συγκυρία της άδειας φωλιάς που βιώνεις, με τα παιδιά σου να έχουν ενηλικιωθεί, σου δημιουργεί πιο έντονες σκέψεις για την ερωτική συντροφικότητα;

Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου καθώς περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω, το σενάριο του γάμου φαίνεται πως απομακρύνεται. Παράλληλα όμως, ξέρω ότι αύριο όλα μπορούν να αλλάξουν και να δεις σε ένα μήνα ότι παντρεύτηκε η Ντορέττα! Η ζωή είναι απρόβλεπτη και παίζει ρόλο αν η στιγμή που θα έρθει το καθετί είναι η σωστή.

Τα παιδιά σου πώς θα σε έβλεπαν σε ένα σενάριο με νέο σύντροφο ή και γάμο;

Δεν θα είχαν κανέναν προβληματισμό αν έβλεπαν ότι είμαι καλά. Είμαστε πια σε άλλη πίστα. Εκείνη στα 19 και τα 18 τους έχουν τις ζωές τους και εγώ προσπαθώ να βρω το χώρο μου.

Δείτε ακόμη

Η Δούκισσα Νομικού ζει το όνειρο στη Μοντάνα των ΗΠΑ, και δεν χάνει ευκαιρία να μας δείξει τις πιο γλυκές οικογενειακές στιγμές!

Η πανέμορφη παρουσιάστρια φωτογραφίζει τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τα παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία, σε ένα μαγευτικό τοπίο που κόβει την ανάσα.

Τα καταπράσινα λιβάδια και τα επιβλητικά βουνά της Μοντάνα γίνονται το ιδανικό σκηνικό για την οικογένεια, που φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο την απόδρασή της.

  


Πηγή

Διαβάστε επίσης: