Η άκρως αποκαλυπτική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Χωρίς εσένα δεν θα είχα πραγματοποιήσει τα όνειρά μου»

September 1, 2024
Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου ήταν πολύ αποκαλυπτική: Τα όνειρά μου δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς εσένα.

Η άκρως αποκαλυπτική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου: Χωρίς εσένα δεν θα είχα πραγματοποιήσει τα όνειρά μου


Διαφ.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Θέμης Μάλλης, και από τους πρώτους που έσπευσαν να του ευχηθούνδεν ήταν άλλος από την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια, το μεσημέρι του Σαβββάτου 31/8, ανέβασε ένα story στο Instagram της και εξομολογήθηκε την αγάπη της για εκείνον, που όπως έγραψε, τη βοήθησε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Χρόνια πολλά υπέροχέ μου! Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό (επαγγελματικά). Χωρίς εσένα δεν θα χα πραγματοποιήσει τα όνειρά μου… Μαζί σε όλα! έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη: Η κίνηση της Καινούργιου που κάνει σε όλες τις φωτογραφίες & μαρτύρησαν την αλήθεια

Χαμός με τις φωτογραφίες που ανέβηκαν

Το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου και του αγαπημένου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, στην Ισπανία, συγκεκριμένα στο θέρετρο Σαν Σεμπαστιάν, αποδεικνύεται μια εξαιρετικά μοναδική εμπειρία για το ζευγάρι. Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha και ο σύντροφός της αποφάσισαν να απολαύσουν μια απόδραση στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, το ζευγάρι εξερεύνησε την περιοχή, κάνοντας βόλτες στις γραφικές γειτονιές και την τοπική αγορά, ενώ απαθανάτισαν στιγμές τους με φόντο το τουριστικό λιμάνι της πόλης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη βραδιά της Τετάρτης, όταν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εστιατόρια της περιοχής, το Arzak. Το εν λόγω εστιατόριο, το οποίο είναι διακεκριμένο με τρία αστέρια Michelin, αποτελεί μια κορυφαία επιλογή για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας.

Το ζευγάρι μοιράστηκε μια φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Instagram, στην οποία εμφανίζεται με τη σεφ Elena Arzak, την επικεφαλής του εστιατορίου Arzak. Η Elena Arzak, που τιμήθηκε το 2012 ως η καλύτερη γυναίκα σεφ παγκοσμίως, ποζάρει μαζί με τον πατέρα της, Juan Mari Arzak, ο οποίος είναι επίσης αναγνωρισμένος σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου. Ο Juan Mari Arzak Arratibel θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους της νέας βασκικής κουζίνας και έχει καταξιωθεί ως ένας από τους σπουδαίους δεξιοτέχνες της γαστρονομίας.

Αυτό όμως που παρατήρησαν όλοι, ήταν πως σε όλες τις φωτογραφίες που ανάρτησε κρύβεται η κοιλιά της μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

michelin 

michelin


Πηγή

Διαβάστε επίσης: