"Είμαι οργισμένος" Ο Ρόκκος είπε επτά λέξεις για τον Στέφανο Κασσελάκη & όλη η Ελλάδα συμφώνησε

August 31, 2024

"Είμαι οργισμένος" Ο Ρόκκος είπε επτά λέξεις για τον Στέφανο Κασσελάκη & όλη η Ελλάδα συμφώνησε


Διαφ.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές, εξέφρασε την άποψή του για το πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, τον Στέφανο Κασσελάκη. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Fay’s Time» με τον Χρήστο Λυσσέα, ο Ρόκκος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει έναν χαρακτηρισμό που προκάλεσε αίσθηση, αποκαλώντας τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ… «άρλεκιν».

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, η παρουσία του Κασσελάκη στη σκηνή της πολιτικής λειτουργεί σαν μια μορφή απόσπασης της προσοχής για τον ελληνικό λαό, βοηθώντας τον να ξεχάσει, έστω και προσωρινά, τις τραγωδίες και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.

«Θα ήθελα να μιλήσω για το πρόβλημα στην Θεσσαλία και όχι για ένα άρλεκιν που μας βοηθάει να ξεχαστούμε. Να μιλήσουμε για το πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές αυτών των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί η ζωή τους και όχι για το άρλεκιν που θέλουν να μας κάνουν να ξεχαστούμε πάλι και να πάμε σε μια άλλη τραγωδία για να ξεχάσουμε τελείως την προηγούμενη» τόνισε ο Στέλιος Ρόκκος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: