Έτριξαν τα πατώματα: Το «βαρύ» και αντρίκειο ζεϊμπέκικο του Ανδρέα Γεωργίου λίγο πριν ντυθεί γαμπρός

August 31, 2024

Έτριξαν τα πατώματα: Το «βαρύ» και αντρίκειο ζεϊμπέκικο του Ανδρέα Γεωργίου λίγο πριν ντυθεί γαμπρός


Διαφ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζεται να ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του, καθώς αύριο (1/9) παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου, με τους δύο να επισφραγίζουν τον έρωτά τους στην Κύπρο.
Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο στην Αγία Νάπα και, λίγο πριν από αυτό το μεγάλο «βήμα», πραγματοποίησαν χθες (30/8) ένα υπέροχο πάρτι σε καράβι, ώστε να γιορτάσουν το γεγονός με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κάτι που έγινε… ανάρπαστο στα social media.

Το μοναδικό ζεϊμπέκικο του παραγωγού

Πολλές πανέμορφες στιγμές από την ξεχωριστή αυτή γιορτή δημοσιοποιήθηκαν στο Instagram κατά κύριο λόγο, με το ζευγάρι να δείχνει πολύ χαρούμενο και να δίνει παθιασμένα φιλιά, όμως αυτό που κέρδισε τους πάντες ήταν το φοβερό ζεϊμπέκικο του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο γνωστός παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός φαίνεται, ότι… έμαθε καλά από τις σειρές, που έχει πραγματοποιήσει και στο τραγούδι «Πριν χαθεί το όνειρό μας» του Τόλη Βοσκόπουλου χόρεψε και… ξεσήκωσε τον κόσμο, που τον χειροκροτούσε ατελείωτα.

Μαριάννα Τουμασάτου: Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δύσκολη περιπέτεια υγείας που πέρασε λίγους μήνες νωρίτερα, γεγονός που την ώθησε να προσέξει περισσότερο τον εαυτό της.

Μαριάννα Τουμασάτου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Η γνωστή ηθοποιός ήταν στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι υπέστη βλάβη στο συκώτι, το οποίο σταμάτησε να λειτουργεί φυσιολογικά, λόγω ισχυρών φαρμάκων που λάμβανε για αρκετό καιρό. Όπως ανέφερε, μάλιστα, η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της ήρθε καθώς αντιμετώπιζε το εν λόγω πρόβλημα υγείας.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Τα κιλά χάθηκαν γιατί έπρεπε να χαθούν. Λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος στη μέση μου. Από την υπερκόπωση είχε βραχυνθεί το νεύρο και με χτύπαγε, έκλαιγα από τους πόνους και ήταν οι πόνοι οδύνες», εξηγώντας στην συνέχεια πως για να ανακουφίσει τους πόνους, κατέληξε με εθισμό στα παυσίπονα.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Έπαιρνα βαριά παυσίπονα, τα οποία προκάλεσαν εθισμούς»
Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός συμπλήρωσε: «Επί τέσσερις μήνες ήμουν σε αυτή την κατάσταση και έπαιρνα παυσίπονα βαριά, τα οποία προκάλεσαν και εθισμούς. Το συκώτι δεν είναι φτιαγμένο για να παίρνουμε τόσα πολλά φάρμακα, και μάλιστα τόσο βαριά παυσίπονα. Έπρεπε όμως να δουλέψω και έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να διαχειριστώ ούτε τα χάπια του θυρεοειδούς. Αναγκάστηκα λοιπόν να μπω σε μια συνθήκη που θα έπρεπε να προσέξω τον εαυτό μου. Επειδή σε αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να παίζεις, πήγα σε ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Το συκώτι κράσαρε, γέμισε λίπος και δεν μπορούσε να δουλέψει. Τα παυσίπονα τα έχω σταματήσει με πολλή προσοχή από την ώρα που συνήλθα. Το συκώτι δεν δούλευε σωστά, δεν μεταβόλιζε ούτε τις τροφές ούτε τα χάπια ούτε τίποτα».

Δείτε ακόμη

Ξεχωριστές οι αναρτήσεις της Δανάης Μπάρκα από το φετινό της καλοκαίρι.

Ήρθε όμως η στιγμή της επιστροφής μιας και λίγες ημέρες αναμένεται η πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega.

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη, φόρεσε το ολόσωμο μπλε μαγιό της, το παρεό της και ξαπλωμένη αγκαλιά με τη «μπουκίτσα» της αποχαιρέτησε το λατρεμένο της νησί που δεν είναι άλλο από τη Σέριφο, εκεί οπού πέρασε μεγάλο μέρος των φετινών καλοκαιρινών της διακοπών.

«Έτσι αποχαιρετώ το νησί.
Νησάκι μου, εις το επανιδείν», σημείωσε στη λεζάντα

Δες την ανάρτησή της

Αναφορικά με την εκπομπή της φέτος τη σκυτάλη θα παίρνει από τη Φαίη Σκορδά. Στο πάνελ θα δούμε για πρώτη φορά τη δημοσιογράφο Μαρία Ενεζλη, που παίρνει τη θέση της Δέσποινας Καμπούρη, ενώ θα προστεθεί και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο οποίος αφήνει το Star. Ο Αρης Καβατζίκης παραμένει κανονικά στο πλάι της Δανάης Μπάρκα.

Δείτε ακόμη

Το πρώτο της καλοκαίρι ως μητέρα περνάει και η Βασιλική Τρουφάκου η οποία μας χάρισε τρία υπέροχα καρέ μαζί με τον γιο της.

Η ηθοποιός είδε τη ζωή της να αλλάξει ριζικά με τον ερχομό του πρώτου της παιδιού και πλέον έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα σε αυτό.

Ο γιος της γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο και αυτή την περίοδο κάνει τις πρώτες εξορμήσεις στα νησιά μαζί με τους γονείς του.

Οι δυο τους αρχικά βρέθηκαν στο χωριό της ηθοποιού και στο εξοχικό της, ενώ με νέα ανάρτηση η Βασιλική Τρουφάκου μοιράστηκε στιγμιότυπα από την Τήνο αγκαλιά με τον μικρό της.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Βασιλική :

«Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου. Τα καταφέραμε αγοράκι μου», είχε γράψει στην πρώτη της ανάρτηση η γνωστή ηθοποιός μετά τη γέννηση του γιου της.

Δείτε ακομη

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ανάμεσα σε άλλα έκανε αποκαλύψεις και για την προσωπική της ζωή.

«Είναι πολύ χρήσιμο το διάστημα που ένας άνθρωπος μένει μόνος του. Αν τα βρεις με τον εαυτό σου, έχεις περισσότερες πιθανότητες να τα βρεις και με κάποιον άλλον και να κρατήσει», λέει στο περιοδικό Vita και συνεχίζει…

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η συνέντευξη

Δεν αναζητάς δηλαδή τη συντροφικότητα;

Παλαιότερα την αναζητούσα πιο έντονα, με έτρωγε. Δεν είχα μείνει και πολύ καιρό μόνη μου. Πλέον είμαι αρκετό καιρό μόνη μου και δεν ισχυρίζομαι ότι δε με νοιάζει η συντροφικότητα. Οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι να ζούμε σε μονάδες. Δεν θα έμπαινα όμως σε μία σχέση από ανάγκη, θα έμπαινα μόνο επειδή θα το ήθελα. Έχει τεράστια διαφορά.

Η συγκυρία της άδειας φωλιάς που βιώνεις, με τα παιδιά σου να έχουν ενηλικιωθεί, σου δημιουργεί πιο έντονες σκέψεις για την ερωτική συντροφικότητα;

Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου καθώς περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω, το σενάριο του γάμου φαίνεται πως απομακρύνεται. Παράλληλα όμως, ξέρω ότι αύριο όλα μπορούν να αλλάξουν και να δεις σε ένα μήνα ότι παντρεύτηκε η Ντορέττα! Η ζωή είναι απρόβλεπτη και παίζει ρόλο αν η στιγμή που θα έρθει το καθετί είναι η σωστή.

Τα παιδιά σου πώς θα σε έβλεπαν σε ένα σενάριο με νέο σύντροφο ή και γάμο;

Δεν θα είχαν κανέναν προβληματισμό αν έβλεπαν ότι είμαι καλά. Είμαστε πια σε άλλη πίστα. Εκείνη στα 19 και τα 18 τους έχουν τις ζωές τους και εγώ προσπαθώ να βρω το χώρο μου.

Δείτε ακόμη

Η Δούκισσα Νομικού ζει το όνειρο στη Μοντάνα των ΗΠΑ, και δεν χάνει ευκαιρία να μας δείξει τις πιο γλυκές οικογενειακές στιγμές!

Η πανέμορφη παρουσιάστρια φωτογραφίζει τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τα παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία, σε ένα μαγευτικό τοπίο που κόβει την ανάσα.

Τα καταπράσινα λιβάδια και τα επιβλητικά βουνά της Μοντάνα γίνονται το ιδανικό σκηνικό για την οικογένεια, που φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο την απόδρασή της.

Οι followers της Δούκισσας Νομικού ξετρελάθηκαν με τις φωτογραφίες και γέμισαν τα σχόλια με καρδούλες και θαυμασμό, επιβεβαιώνοντας πως η αγαπημένη τους παρουσιάστρια ξέρει πώς να συνδυάζει την οικογενειακή ζωή με τα ταξίδια και την πολυτέλεια!

Αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα απείχε από τα social media και είχε στείλει το εξής μήνυμα στο κοινό της: “Μου έχετε στείλει αρκετά μηνύματα και με ψάχνετε. Θα επανέλθω σύντομα. Για την ώρα ζω ωραίες στιγμές μακριά από τα social. Διάβασα ένα ωραίο: You can’t add days to your life, but you can add life to your days”.

Δείτε ακόμη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη, μαζί με τα δυο τους παιδιά, Μαλένα και Μανώλη, έφτιαξαν βαλίτσες και εγκαταλείπουν την Ελλάδα, κυνηγώντας μια νέα ζωή στην Ισπανία.

Ο λόγος που το κάνουν;

Γι΄αυτό μας ενημέρωσαν οι ίδιοι με μια κοινή ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Όπως αναφέρθηκε στο Summer’s Cool, το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Αυγούστου, η απόφαση πάρθηκε για να στηρίξουν τον γιο τους, Μανώλη, ο οποίος έχει μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα, είναι αρκετές οι ακαδημίες κι οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον γιο του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη γιατί μνηστήρας δεν είναι μόνο ένας, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον θέλουν στο δυναμικό τους.

Θυμίζουμε ότι «Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα σε δω να με προσπερνάς», είχε γράψει ο Χανταμπάκης για τον γιο του πριν μέρες.

Δείτε το ρεπορτάζ

Δείτε ακόμη

Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και όλους μας διακατέχει μία γλυκιά μελαγχολία. Μελαγχολία για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε και πέρασαν και φυσικά ανυπομονησία για όλα τα όμορφα που θα φέρει η νέα σεζόν.

Ανάμεσα στους μελαγχολικούς είναι και η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία βρίσκεται για λίγες ακόμα μέρες στην αγαπημένη της Πάρο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πέρασε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά της αλλά και την καλή της φίλη, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σαν κοριτσάκι | Η Μάρα Ζαζαρέα ποζάρει αμακιγιάριστη στον κήπο της στην ΠάροInstagram
Σήμερα, ανέβασε την καθιερωμένη της καλημέρα από τον κήπο του σπιτιού της στην Πάρο. Φορώντας ένα navy γαλάζιο φόρεμα και εντελώς αμακιγιάριστη εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά.

Δείτε ακόμη

Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε για ακόμα μία χρονιά τη Σέριφο για τις καλοκαιρινές της διακοπές και αυτή την επιλογή της άλλωστε την έχει δείξει αρκετές φορές μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης, πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στην τηλεόραση όπου θα την βλέπουμε πιο συχνά.

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει για τη Σέριφο, καθώς είναι το νησί που επισκέπτεται κάθε χρόνο. Μάλιστα, μοιράζεται συχνά υλικό από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, που τη δείχνουν σε μια απόδρασή της στη θάλασσα.

Σε αυτά, η παρουσιάστρια φοράει ένα πολύχρωμο, ολόσωμο μαγιό και βουτάει στα καταπράσινα νερά. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Η καλή μέρα, απ’ το πρωί φάινεται. Και από τα πράσινα νερά των Κυκλάδων».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δείτε ακόμη

Ανακοίνωση βόμβα έγινε πριν λίγο γνωστή, η οποία αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκης αλλά της Τατιάνας Στεφανίδου για τη φετινή χρονιά.

Πιο αναλυτικά τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και η Τατιάνα Στεφανίδου δεν πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα αυτή τη σεζόν με αποτέλεσμα να μην τις δουμε στους δέκτες μας.

Η Ελένη Μενεγάκη και η Τατιάνα Στεφανίδου, δύο γυναίκες οι οποίες έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση δεν θα κάνουν πρεμιέρα τη νέα σεζόν!

Αρχικά η Ελένη Μενεγακη έληξε τη συνεργασία της με το MEGA και γνωστοποίησε την εξέλιξη αυτή στους συνεργάτες της, λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Λίγο πριν τον Μάιο οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις επαφές για την ανανέωση της εκπομπής.

Ωστόσο η πορεία της εκπομπής «Ελένη» στους πίνακες τηλεθέασης δεν είχε ικανοποιήσει το σταθμό και το στοιχείο αυτό έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με στελέχη του σταθμού να υποστηρίζουν πως επιβάλλεται να γίνουν αλλαγές στην εκπομπή.

Η πρόταση αυτή φαίνεται ότι δεν ικανοποίησε την Ελένη

Μία ημέρα πριν την τελευταία της εκπομπή, η παρουσιάστρια έκανε την καθιερωμένη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει παράλληλα όλους όσους της στέλνουν προσωπικά μηνύματα για το φινάλε της.

«Σήμερα δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία και είπα ν ανεβάσω δυο από χτες ! Θέλω να πω σε όλους εκείνους που τηλεφωνούν στην εκπομπή αλλά και εκείνους που μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα εδώ ένα ευχαριστώ …. Είναι σπουδαίο να δημιουργούνται σχέσεις και συναισθήματα ανάμεσα σε ανθρώπους που η επαφή τους είναι εξ ολοκλήρου μέσα από την tv και μόνο!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι φήμες ότι επίκειται η επιστροφή της σε άλλο κανάλι, με άλλο concept εκπομπής, μετά το μέσο της σεζόν, δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα. Πόσο μάλλον που τα budget των καναλιών είναι σημαντικά ψαλιδισμένα και οι ενδιαφερόμενοι για δεύτερη, βραδινή εκπομπή, πολλοί.

Όσον αφορά την Τατιάνα Στεφανίδου, μέχρι τελευταίας στιγμής, όλοι πίστευαν ότι η συνεργασία της με τον Alpha συνεχίζονταν κανονικά και το συμβόλαιό της θα ανανεώνονταν για 2-3 χρόνια.

Ακόμα και η ίδια η δημοσιογράφος αιφνιδιάστηκε από την ψυχρή στάση που εισέπραξε από τους υπεύθυνους του καναλιού, οι οποίοι της έδειξαν με άλλα λόγια την πόρτα της εξόδου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: