«Νίκο κράτα μου θέση έρχομαι»: Ο Ευαγγελάτος… πήγε ακάλεστος στο γάμο του Κασσελάκη, κάθισε στο τραπέζι και το Twitter γονάτισε

August 30, 2024

«Νίκο κράτα μου θέση έρχομαι»: Ο Ευαγγελάτος… πήγε ακάλεστος στο γάμο του Κασσελάκη, κάθισε στο τραπέζι και το Twitter γονάτισε


Διαφ.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι γνωστός για τα υπέροχα γραφικά, με τα οποία «ντύνει» τις ειδήσεις που μεταφέρει μέσα από την εκπομπή του, με αποτέλεσμα φυσικά κάθε φορά να γίνεται θέμα στα social media, που «διψούν» για αυτά τα σκηνικά.

Ο γνωστός παρουσιαστής, σε ένα από τα ρεπορτάζ του Live News, παρουσίασε το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και όλες τις λεπτομέρειες, τόσο από την τελετή όσο και από τη γαμήλια δεξίωση αμέσως μετά, με τον ίδιο κατά κάποιο τρόπο να… συμμετέχει σε όλα αυτά τα γεγονότα, προτού αυτά γίνουν.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος… στρογγυλοκάθισε και το Twitter δεν έχασε ευκαιρία

Ο Νίκος Ευαγγελάτος εμφανίζεται, συγκεκριμένα, στο γραφικό που εμφανίστηκε στις οθόνες μας, να στρογγυλοκάθεται στο τραπέζι, αν και βέβαια είναι λίγο… μόνος του στο συγκεκριμένο πλάνο και, φυσικά, το Twitter δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει αυτή την υπέροχη εικαστική παρέμβαση, πέραν της αποκάλυψης για το πρώτο δείπνο για τις εκδηλώσεις του γάμου.

«Κράτα μου θέση έρχομαι», έγραψε ένας εκ των χρηστών. «Στρογγυλοκάθισε ο συμπέθερος», ήταν άλλο ένα σχόλιο, με το γραφικό αυτό να γίνεται, φυσικά, θέμα συζήτησης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: