Δεξίωση Κασσελάκη – Τάιλερ στα Χανιά: To 5ψηφιο ποσό του πρώτου luxe δείπνου!

August 30, 2024

Δεξίωση Κασσελάκη – Τάιλερ στα Χανιά: To 5ψηφιο ποσό του πρώτου luxe δείπνου!


Διαφ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ ετοιμάζονται να παντρευτούν στην Κρήτη, με τους δύο να παραθέτουν τραπέζι χθες (28/8) σε 70 καλεσμένους σε ταράτσα μαγαζιού στο Ενετικό Λιμάνι με μοναδική θέα, ξεκινώντας έτσι τις τετραήμερες εκδηλώσεις για το γάμο τους, τη στιγμή που δεν είναι αμελητέες οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι μελλόνυμφοι εμφανίστηκαν ντυμένοι ομοιόμορφα με λευκά πουκάμισα και παντελόνια σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις. Ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι χωρίς όμως να κάνουν δηλώσεις. Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς και να φωτογραφίζονται με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Τα πάντα ήταν έτοιμα από νωρίς το απόγευμα, με τους εργαζόμενους του εστιατορίου να επιμελούνται και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Οι λεπτομέρειες του πρώτου δείπνου στο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, το ζεύγος Κασσελάκη επέλεξε το premium μενού για τους περίπου 70 καλεσμένους του.

Ανάμεσα στα πιάτα που γεύτηκαν ήταν μοσχαρίσιο καρπάτσιο, σαλάτα με προσούτο και μάνγκο, κριθαρότο με αστακό και κολοχτύπα και τα συνόδευσαν με τα 4 καλύτερα και πιο ακριβά κρασιά του μαγαζιού.

Ο φωτογραφικός φακός ξέκλεψε κάποια κλικ από γειτονικές ταράτσες, ενώ δεκάδες ήταν τα τηλεοπτικά συνεργεία που περίμεναν μετά το τέλος του δείπνου για μια δήλωση.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ Τάιλερ ΜακΜπεθ και Στέφανος Κασσελάκης κατευθύνθηκαν με τα πόδια προς το μπαρ «Συναγωγή» για το ποτό καλωσορίσματος. Εκεί η κάμερα του Live News εντόπισε τον αδελφό του Τάιλερ, ο οποίος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις και στην συνέχεια τον αδελφό του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος ευχήθηκε στο ζευγάρι.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκαν και οι γονείς του Στέφανου, Θεόδωρος και Λία Κασσελάκη, που δήλωσαν συγκινημένοι.

Η ιδιοκτήτρια του μπαρ είχε μιλήσει στο Live News για το κοκτέιλ πάρτι αποκαλύπτοντας τα πιο αγαπημένα σημεία του μαγαζιού.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει αύριο το απόγευμα, όταν Τάιλερ ΜακΜπεθ και Στέφανος Κασσελάκης θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε ένα μικρό αμφιθέατρο.

Θα ακολουθήσει μια μικρή δεξίωση στη βεράντα του βοτανικού κήπου με πιάτα από ντόπια προϊόντα και μετά τις 8 θα συναντηθούν όλοι στην ωραιότερη βίλα των Χανίων για την δεξίωση του γάμου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: