"Σαγαπώ Σαγαπώ" Δύσκολες ώρες για την Έλενα Παπαρίζου, βυθίστηκε στο πένθος η αγαπημένη τραγουδίστρια

July 26, 2024
Η Έλενα Παπαρίζου περνά δύσκολες στιγμές και βρίσκεται σε βαθύ πένθος, αγαπημένη τραγουδίστρια.

Σαγαπώ Σαγαπώ Δύσκολες ώρες για την Έλενα Παπαρίζου, βυθίστηκε στο πένθος η αγαπημένη τραγουδίστρια


Διαφ.

Η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρέτησε αγαπημένο της συνεργάτη.

Ο θάνατός του της στοίχισε και έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση.

Η Έλενα Παπαρίζου, με ένα συγκινητικό story στο Instagram, αποχαιρέτησε τον Γιάννη Κρύο, βασικό στέλεχος της Acun Medya στην Ελλάδα, με τον οποίο η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεργάστηκε στο The Voice.

Η Έλενα Παπαρίζου με νοσταγλία

Γιάννη μου, σε ευχαριστώ για τα 7 χρόνια εμπιστοσύνης στην Acun Medya. Υπέροχος άνθρωπος και μοναδικός συνεργάτης. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ο Γιάννης Κρύος ήταν Executive Producer στην Acun Medya και βρισκόταν πίσω από όλα τα μεγάλα πρότζεκτ της Acun, όπως το Survivor και το The Voice.Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες βρισκόταν στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Η γνωστή τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα προκάλεσε ταραχή με το κορμί της στην Μύκονο.
Η τραγουδίστρια είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού και η ίδια διατηρεί μια άψογη σιλουέτα. Πρόσφατα είχε δηλώσει ότι θέλει να αποκτήσει και δεύτερο παιδί.

Στις διατροφικές της συνήθειες αναφέρθηκε η Σάσα Μπάστα, μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που τη συνάντησαν σε event γνωστού bar restaurant στο Μικρολίμανο.

Η τραγουδίστρια δήλωσε καθαρή κρεατοφάγος και λάτρις του ανθυγιεινού φαγητού, ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει δίαιτα μόνο μία φορά στη ζωή της, και θυμάμαι να κλαίω από τον πόνο που είχα στην κοιλιά μου.

Σάσα Μπάστα: “Στη δίαιτα δεν έτρωγα τίποτα”

Δεν τρώω σαλάτες, τις σιχαίνομαι. Είμαι καθαρή κρεατοφάγος! Μου αρέσει πάρα πολύ οτιδήποτε είναι ανθυγιεινό. Το ορκίζομαι, το είδες και τώρα, έφαγα μια πίτσα μόνη μου, ένα προφιτερόλ και δοκίμασα και κάτι κριτσίνια, καλά πήγε!, είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα γελώντας.

Μια φορά στη ζωή μου χρειάστηκε να κάνω δίαιτα και θυμάμαι να κλαίω από τον πόνο που είχα στην κοιλιά μου. Ήταν η μοναδική φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου να έχω βάλει κιλά και έλεγα “δεν είμαι εγώ αυτό”. Στη δίαιτα δεν έτρωγα τίποτα!, συνέχισε η ίδια.

Η Τζέσικα Άλμπα βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Νησί των Ανέμων.Η διάσημη ηθοποιός απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα της στη Μύκονο και έφαγε σε γνωστό ελληνικό εστιατόριο.Για ακόμη μία χρονιά το νησί τον Ανέμων έχει υποδεχτεί εκατοντάδες επωνύμους από όλον τον κόσμο.

Μία εξ αυτών είναι και η χολιγουντιανή ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα. Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού, όπου διασκέδασε με φιλικά της πρόσωπα.Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Τζέσικα Άλμπα απόλαυσε πιάτα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, δοκιμάζοντας φρέσκο ψάρι, χωριάτικη σαλάτα και εκλεκτά ελληνικά κρασιά.

Η Μύκονος δεν είναι ο μόνος αγαπημένος προορισμός της Βίκυς Καγιά και του συζύγου της Ηλία Κρασσά. Η παρουσιάστρια – μοντέλο, λατρεύει και την Εύβοια αφού διαθέτει εξοχικό σπίτι στο Αχλάδι. Μάλιστα, εκεί πέρασε και μεγάλο μέρος του περσινού καλοκαιριού όταν αποφάσισε να αποσυρθεί από την τηλεόραση και να κάνει και ένα μικρό διάλλειμα από τα social media.

Η Βίκυ Καγιά έχει περάσει πολλά καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας στην Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή Αχλάδι, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Εκεί το μοντέλο ταξιδεύει όταν θέλει να ηρεμήσει από τις δύσκολες υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να χαλαρώσει με τα παιδιά της, Κάρολο Ηλία και Μπιάνκα, παίζοντας στη θάλασσα αλλά και κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.


Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια – μοντέλο, έχει μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από το σπίτι της στην Εύβοια.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας βρίσκονται σε ένα νησί που αγαπούν πολύ και δεν είναι άλλο από τη Μύκονο. Εκεί επέλεξαν να βαφτίσουν πριν από λίγα χρόνια τον μικρότερο γιο τους, Κωνσταντίνο αλλά όπως φαίνεται η Μύκονος έπαιξε και έναν άλλο ρόλο στη ζωή τους.

Χθες, γιόρτασαν μία ξεχωριστή επέτειο για εκείνους στη μικρή Βενετία, ντυμένοι στα λευκά. Η Μαριέττα μοιράστηκε εικόνες στις οποίες ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο εμβληματικό σημείο του νησιού των ανέμων.

Η Μαριέττα φορά ένα λευκό λινό μίνι φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες και ένα υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχήμα μαργαρίτας. “Σχετικά με τη χθεσινή νύχτα. Γιορτάσαμε την αγάπη. #κάποτεστημύκονο #επέτειος”, έγραψε στη λεζάντα της.

Μαζί έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και είναι γονείς τριών παιδιών, της Μαργκώ, του Σπύρου και του Κωνσταντίνου.

Η μία με μαγιό, η άλλη με μακριά μπλούζα: Όλοι στα Ματογιάννια χάζευαν τις Χρουσαλά – Καγιά στα σοκάκια

Σημείο συνάντησης των διασήμων της διεθνούς και εγχώριας showbiz είναι για μια ακόμη χρονιά η Μύκονος. Το Νησί των Ανέμων έχει προσελκύσει και φέτος πολλά ονόματα από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο, ανάμεσά τους και οι Τζεφ Μπέζος, Νάταλι Πόρτμαν και Ματ Ντέιμον.

Βίκυ Καγιά: Συνάντησε το ζευγάρι

Από τη ελληνική showbiz στη Μύκονο βρίσκονται η Βίκυ Καγιά που γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της την Πέμπτη 4 Ιουλίου, και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς. Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί με τα παιδιά τους στο νησί και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ένα ακόμη ζευγάρι που βρίσκεται στο νησί είναι και ο Λέων Πατίτσας με τη Μαριέττα Χρουσαλά. Οι δυο τους μάλιστα συναντήθηκαν στα Ματογιάννια με τη Βίκυ Καγιά και πόζαραν όλοι μαζί στην κάμερα του Mykonos Live Tv.

Η Βίκυ καγιά επέλεξε για την έξοδό της ένα αέρινο φόρεμα στα χρώματα του καλοκαιριούμ ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά φόρεσε ένα ροζ σορτσάκι και ένα κίτρινο TShirt.

Η Βίκυ Καγιά έχει όλο τον χρόνο να απολαύσει καλοκαιρινές διακοπές και στιγμές ξεγνοιασιάς, μετά την απόφασή της να απέχει συνειδητά από την τηλεόραση.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και fashion expert δημοσίευσε φωτογραφίες, φορώντας ένα γαλάζιο μπικίνι και απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε χαμογελαστή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας πως αποτελεί μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες της εγχώριας showbiz!

Η Έλενα Παπαρίζου, με αφορμή την προβολή των βραβείων Mad VMA στο MEGA την Κυριακή 7 Ιουλίου, έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση. Στα φετινά βραβεία, η Έλενα τιμήθηκε με ένα σημαντικό βραβείο για τη συνολική της καριέρα και την πολύτιμη προσφορά της στη μουσική βιομηχανία.

Η ανάρτηση

Λίγο αργότερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τη συγκινητική στιγμή που παραλαμβάνει το βραβείο της από τον Φωκά Ευαγγελινό. Η Έλενα, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα της κατά τη διάρκεια της πορείας της, αναδεικνύοντας τη σημασία της αναγνώρισης και της υποστήριξης που έχει λάβει.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Έλενα Παπαρίζου γράφει: 25 χρόνια μαζί. ????????

Στη συνέχεια, προσθέτει: Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα, ανήκει στους συνεργάτες μου, στις ομάδες μου, στις δισκογραφικές που με υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, μα πάνω απ’ όλα σε όλους εσάς, που συνεχίζετε και μου χαρίζετε απλόχερα την αγάπη σας. ???? Σας αγαπώ όλους πολύ, είστε για πάντα στην καρδιά μου και στην ψυχή μου, και να ξέρετε πως τα καλύτερα έρχονται! ????♥️.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: