"Έκανα την πρώτη μου επέμβαση" Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Καραμίχο, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

July 26, 2024
Ο Γιώργος Καραμίχος ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε στην πρώτη του επέμβαση, περνώντας δύσκολες ώρες.

Έκανα την πρώτη μου επέμβαση Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Καραμίχο, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα


Διαφ.

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε στο YouTube κανάλι των Rainbow Mermaids και μίλησε για τη συμμετοχή του στο “Καφέ της Χαράς”, τα χειρουργεία που έκανε αλλά και το γεγονός ότι στα 50 του χρόνια μηδένισε το κοντέρ και ξεκίνησε από την αρχή.

Για το ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε πως “Μια κυρία με έφτυσε στο δρόμο όταν κεράτωσα την πρωτευουσιάνα στη σειρά. Ο ‘Άρης’ ήταν ατίθασος. Μετά βέβαια μου ζήτησε συγγνώμη αλλά τη χλέπα την έφαγα. ‘Φτου σου δεν ντρέπεσαι’ μου είπε και νόμιζα ότι την πάτησα. Ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα λέγοντάς μου ‘Την παράτησες’ και απάντησα πως ‘Εγώ τη λατρεύω τη Ρένια. Ο Άρης την παράτησε, εγώ για τόσα επεισόδια συμφώνησα’ Ο κόσμος ταυτίζεται με τον ρόλο.

Δυσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Στη συνέχεια, ο γνωστός πρωταγωνιστής σημείωσε πως “Υπάρχουν πολλά εσωτερικά ταξίδια. Υπάρχει ένα νοητικό εσωτερικό ταξίδι, τι σκέφτομαι, τι ονειρεύομαι και τι κάνω. Υπάρχει ένα συναισθηματικό εσωτερικό ταξίδι, το να δώσεις τις μάχες που χρειάζεται να δώσεις και δεν έδωσες, για να ωριμάσεις συναισθητικά και να δεις που μπορείς να αλλάξεις εσύ αυτά τα μοτίβα. Να γίνεις εσύ ο γονιός σου και να σε πάρεις από το χέρι και να πεις πως ήταν μια χαρά που όταν ήσουν μικρός δε σου άρεσε το ποδόσφαιρο και σου άρεσε το βόλεϊ ή ο χορός… Και υπάρχει και ένα φυσικό εσωτερικό ταξίδι, του τι ζητάει το σώμα μας”.

Στο ίδιο πλαίσιο δήλωσε ότι “Αν είσαι χαρούμενος και ευτυχής με τη ζωή, το να γίνεις 50 δεν είναι κάτι που θα επηρεάσει τον καθρέφτη σου. Αν εσωτερικά δουλεύεις αυτό φαίνεται και είσαι μια χαρά Αν αγωνιάς πάρα πολύ επίσης φαίνεται και δεν είσαι καλά. Στα 50 μου συνειδητοποίησα ότι με βάση τις πιθανότητες, έχεις ζήσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής σου. Επίσης έχουν αρχίσει ήδη οι άνθρωποι να φεύγουν, να αρρωσταίνουν. Και το σώμα το δικό μας αρρωσταίνει, σου δείχνει ότι κάπο πιάνεται. Στα 25 μου έκανα την πρώτη μου σοβαρή επέμβαση, ήταν στη μέση μου, και μου άλλαξε εντελώς τη ζωή, γιατί πια δεν μπορούσα να χορεύω όπως πριν. Και στα 49 μου είχα τη δεύτερη πιο μεγάλη εγχείρηση, πέρσι που αφαίρεσα τον καρκίνο του πνεύμονα. Μίλησα για αυτό συνειδητά… Μετά τον καρκίνο δεν έχω καμία ενοχή για τους ανθρώπους που δε χρειάζομαι στη ζωή μου. Η οριοθέτηση είναι πολύ σημαντική. Ακόμα έχω πολύ δρόμο, τώρα ξεκίνησα. Στα 50 μου χρόνια μηδένισα το κοντέρ και ξεκίνησα από την αρχή”.

Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν καλεσμένος την Κυριακή 23/6 στην εκπομπή Γειά Σου με τον ηθοποιό να παραχωρεί μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη. Μια από τις μεγάλες αγάπες του είναι η Νίσυρος για την οποία δεν μιλάει πολύ συχνά.

Δεν ήθελα ποτέ να αγοράσω σπίτι σε νησί…

Αν και ο ηθοποιός δεν έχει καταγωγή από το εν λόγω νησί, πριν από μερικά χρόνια σε επίσκεψη του για επαγγελματικούς λόγους ήταν σαν το ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Πολύ γρήγορα μάλιστα, ο Γιώργος Καραμίχος αγόρασε το σπίτι του εκεί.

Μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό του στο istagram βλέπουμε φωτογραφίες από το αγαπημένο του σημείο στη Νίσυρο, το χωριό Εμπορειός εκεί όπου αγόρασε ο Καραμίχος το ησυχαστήριό του μέσα σε δύο ώρες.

Ο Γιώργος Καραμίχος μιλάει για το ησυχαστήριό του στη Νίσυρο
Στη Νίσυρο είμαι ελεύθερος εκεί. Πάνω στο ηφαίστειο στον κρατήρα είχα έναν σκύλο και θυμάμαι φυσούσε και ήμουν στο χείλος του ηφαιστείου και νόμιζα ότι έτσι θα αισθάνεται ο μικρός Πρίγκιπας στο Ηφαίστειό του. Συνδέθηκα με αυτό το νησί. Με το που πήγα, πήγα στο χωριό, Εμπορειός, τρελάθηκα και είπα ότι αυτό είναι το μέρος.

Ρώτησα, ενώ δεν ήθελα ποτέ να αγοράσω σπίτι σε νησί. Ρώτησαν αν υπάρχει κάτι, μου είπαν κανονικά όχι, αλλά για εμένα κάτι βρέθηκε. Σε δύο ώρες το είχα κλείσει. Ήταν το πρώτο σπίτι που μπήκα και είδα. Πηγαίνω και μέσα στον χρόνο. Προτιμώ να πηγαίνω χειμώνα ή άνοιξη, είπε ο Γιώργος Καραμίχος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: