Κι άλλο Νεκρό βρέφος στην Ελλάδα: Δεύτερη γυναίκα έπαθε επιπλοκή στον 9ο μήνα μέσα σε 2 ημέρες – Η τραγική σύμπτωση

July 26, 2024
Και ένα ακόμη νεκρό βρέφος στην Ελλάδα: Δεύτερη γυναίκα αντιμετώπισε επιπλοκές στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης μέσα σε 2 μόνο ημέρες – Μια τραγική σύμπτωση.

Κι άλλο Νεκρό βρέφος στην Ελλάδα: Δεύτερη γυναίκα έπαθε επιπλοκή στον 9ο μήνα μέσα σε 2 ημέρες – Η τραγική σύμπτωση


Διαφ.

Δεύτερη εγκυμονούσα στην Πάτρα έπαθε επιπλοκή στον 9ο μήνα της κύησης, με τραγική συνέπεια να χάσει το αγέννητο βρέφος που κυοφορούσε.

Πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση, μέσα σε λίγες μέρες, μετά τον χαμό της εγκύου, στο νοσοκομείο του Ρίου, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε για τη ζωή της, χθες, Τετάρτη, το απόγευμα, ενώ το αγέννητο βρέφος διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

Και η δεύτερη γυναίκα παρουσίασε την ίδια γυναικολογική επιπλοκή με την άτυχη Κατερίνα, ούσα σχεδόν στην ίδια ηλικία και όλα να διαδραματίζονται στην ίδια κλινική και σχεδόν την ίδια περίοδο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ.

Η δεύτερη εγκυμονούσα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Τελικά, έχασε το αγέννητο βρέφος, αλλά η ίδια κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και μάλιστα, όπως αναφέρει το tempo24, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όσον αφορά την άτυχη 38χρονη, σύμφωνα με το pelop.gr, βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης και διακομίσθηκε εκτάκτως στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, κατόπιν παρότρυνσης της γυναικολόγου που την παρακολουθούσε, καθώς είχε νοιώσει έντονους πόνους.

Ο σύζυγός της κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο και συνόδευσε τη σύζυγό του μέχρι το Νοσοκομείο, όπου έξω από τα επείγοντα διαπίστωσαν πως είχε και αιμορραγία.

Την ώρα που περίμεναν να την δουν οι γιατροί, ο σύζυγός της φώναζε προς το νοσηλευτικό προσωπικό ότι η γυναίκα του δεν έδειχνε να είναι καλά και πάγωνε.

Η αδικοχαμένη γυναίκα, όπως διαπιστώθηκε, υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το βρέφος, το οποίο όμως, δυστυχώς, ήταν ήδη νεκρό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε μεσογειακή αναιμία, ενώ ήταν μητέρα και ενός 8χρονου κοριτσιού.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας σε Νοσοκομείο: 38χρονη έγκυος υπέστη 3 ανακοπές – Νεκρό το βρέφος σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα
Μία 38χρονη έγκυος, στην Πάτρα, υπέστη τρεις ανακοπές καρδιάς, με αποτέλεσμα να “χάσει” το αγέννητο μωρό της και η ίδια να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρει το tempo24, η γυναίκα, που βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, διακομίσθηκε εκτάκτως στο ΠΓΝΠ, λόγω επιπλοκής που παρουσιάστηκε στο αίμα της.

Νεκρό το αγέννητο μωρό της 38χρονης εγκύου
Η άτυχη γυναίκα υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το παιδί,το οποίο, δυστυχώς, ήταν ήδη νεκρό.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, το απόγευμα, υπήρχε έκτακτη έκκληση για αίμα που είχε ανάγκη η χαροκαμένη μητέρα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, ωστόσο, δυστυχώς, μέχρι τώρα, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με πολύ μεγάλη δυσχέρεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: