«Χτίζει» σώμα και τη Κυριακή: Η Έλενα Τσαβαλιά, μας είπε το μυστικό της για την άψογη σιλουέτα της στα 60 της

July 26, 2024
Η Έλενα Τσαβαλιά, στα 60 της, μας αποκάλυψε πώς καταφέρνει να διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της και τις Κυριακές απόκτησε σώμα.

Χτίζει σώμα και τη Κυριακή: Η Έλενα Τσαβαλιά, μας είπε το μυστικό της για την άψογη σιλουέτα της στα 60 της


Διαφ.

Η Έλενα Τσαβαλιά διαθέτει άψογη φυσική κατάσταση και κορμί που θα ζήλευαν και οι 20αρες. Όμως η γνωστή ηθοποιός διατηρεί το σώμα της με απόλυτη πειθαρχία στη γυμναστική και θυσίες.

Μία από αυτές είναι να αφιερώνει την Κυριακή, την ημέρα που όλος ο κόσμος θέλει να χαλαρώσει, να το ρίξει λίγο έξω, να κάνει βόλτες και να τρώει ελεύθερα ό,τι θέλει.

Η Έλενα Τσαβαλιά μας έδειξε πως και τη Κυριακή κάνει πιλάτες

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Έλενα Τσαβαλιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φαίνεται ότι απολαμβάνει πραγματικά αυτό που κάνει και μάλλον είναι ο δικός της τρόπος για να χαλαρώσει και να εκτονωθεί.

Για την 58χρονη ηθοποιό δεν υπάρχουν Κυριακές, καθημερινές και αργίες, καθώς γυμνάζεται πάντα και παντού, γι’ αυτό διαθέτει σώμα που θα ζήλευαν πολλές 20χρονες.

Μάλιστα, το βίντεο συνόδευσε με τη λεζάντα Κυριακή σου λέει ο άλλος, μαζί με ένα emoji που γελάει και τα σχόλια με τα likes έπεσαν βροχή.

Το αψεγάδιαστο κορμί της Έλενας Τσαβαλιά

Μπορεί να μην ξεκουράζεται ούτε την Κυριακή, απολαμβάνει όμως τους κόπους της, διαθέτοντας ένα αψεγάδιαστο κορμί.

Εμείς έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό, το κορμί της είναι σαν κορμί εικοσάρας… να το διαττηρεί πάντα έτσι.

Έσκασε “Βομβά”: Οριστικό τέλος για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα μετά από 22 χρόνια: Υπήρξε προδοσία…

Κεραυνός εν αιθρία έσκασε η προδοσία που αποκαλύφθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, μετά από 22 χρόνια κοινής πορείας.

Κανείς δεν το περίμενε

Το ζευγάρι μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την περίοδο της καραντίνας, για την κοινή τους πορεία στη ζωή και στο θέατρο, αλλά και για τις κριτικές που δέχτηκαν κατά καιρούς.

Η συζήτηση πέρασε και στο είδος της επιθεώρησης, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει: Δεν τρώω ξύλο από το κοινό, που είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά από ανώνυμους. Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί. Από ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν είναι καλοδεχούμενες οι κριτικές.

Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού.

Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα, δήλωσε από τη μεριά της η Έλενα Τσαβαλιά για τον σύζυγό της, ενώ πρόσθεσε πως ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Οι φιλίες από το θέατρο είναι ελάχιστες, γιατί έχουμε πληγωθεί, έχουμε προδοθεί από ανθρώπους του χώρου και αποφασίσαμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ λίγους ανθρώπους κοντά μας, έξω από το θέατρο.

Από τη μεριά του, μιλώντας για τους σταθερούς συνεργάτες που έχει τόσα χρόνια, ο Μάρκος Σεφερλής είπε: Είμαστε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις.

Κατάθεση ψυχής από τον Μάρκο Σεφερλή: Ο γιος μου, Χάρης, έκλαιγε με αναφιλητά

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος σήμερα 8/7 στο Summer’s cool και μίλησε για πολλά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γιο του, Χάρη.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, εμπιστεύεται πάρα πολύ την άποψή του.

Ακούω τον Χάρη από τότε που ήταν μικρός. Όχι μόνο τώρα δηλαδή αλλά από παιδί που ήταν, τον ρώταγα τη γνώμη του για τα νούμερα που έβλεπε ώστε να δω το κριτήριο του σαν απλό θεατή. Μάλιστα, στην πρεμιέρα ήταν από κάτω και στο νούμερο με τον Καραγκιόζη στο τέλος έκλαιγε με αναφιλητά γιατί ήταν στην πρώτη σειρά, είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής και συνέχισε:

Μετά που βγαίνω εγώ και λέω ένα τραγούδι στον κόσμο για τα 20 χρόνια, σαν ένα ευχαριστώ για τη συμπαράσταση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, εκεί να δεις κλάμα ο Χάρης. “Γιατί έκλαιγες, για τον Καραγκιόζη και αυτά που έλεγε στο κολλητήρι ή για το τέλος;” τον ρώτησα και μου είπε “και για τα δύο μπαμπά. Αυτά που λες στον κόσμο, που τον βλέπω ότι σε αγαπάει τόσα χρόνια, σε ένα θέατρο γεμάτο να χειροκροτεί και να φωνάζει στο τέλος, αυτή την αγάπη που σου δίνει και συ τους λες ευχαριστώ”. Είναι πολύ σημαντικό και για το παιδί.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μάρκος Σεφερλής: Είμαι πολύ περήφανος για τον πατέρα μου…

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία του επιφύλασσε μια έκπληξη με το γιο του, Χάρη. Ο 18χρονος πλέον νεαρός τόνισε πως είναι πολύ περήφανος για τον πατέρα του, με τον ηθοποιό να ξεσπά σε κλάματα.

Ο Χάρης Σεφερλής ευχήθηκε στον πατερά του καλή επιτυχία στο καινούργιο παιχνίδι που κάνει πρεμιέρα σήμερα (11/9) στον ΣΚΑΙ.

Τα τρυφερά λόγια του γιου του λύγισαν τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος δεν άντεξε και βούρκωσε on air. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που το ο Μάρκος Σεφερλής δεν έκανε δεύτερο παιδί με την Έλενα Τσαβαλιά.

Δεν τους φαίνεται καθόλου: Τόσα χρόνια περνάει η Έλενα Τσαβαλιά τον Μάρκο Σεφερλή – Η άγνωστη διαφορά ηλικίας τους

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, παρά τη διαφορά ηλικίας τους. Αν και δεν της φαίνεται καθόλου, η ηθοποιός είναι μεγαλύτερη από τον γνωστό κωμικό. Πόσα χρόνια τον περνάει;

Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο, όμως, είναι η ηλικία της. Η Τσαβαλιά, που ξεκίνησε την καριέρα της το 1984 δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου, δείχνει πραγματικά πολύ μικρότερη, κάνοντας… και 20άρες να ζηλεύουν την ομορφιά της. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που το ζευγάρι δεν έκανε δεύτερο παιδί.

Η διαφορά ηλικίας Τσαβαλιά – Σεφερλή

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ηθοποιός γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1964 και είναι σήμερα 59 ετών. Είναι βέβαιο πως, αν δε σας το λέγαμε, θα μαντεύατε πως είναι γύρω στα 40, με την Τσαβαλιά να είναι πάντα κούκλα.

Ο Μάρκος Σεφερλής, που τελευταία εμφανίστηκε έξαλλος στο θέατρο, από την πλευρά του έχει γεννηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 1968, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να κλείνει τα 55 φέτος, κάτι που σημαίνει πως όχι μόνο δεν είναι μεγαλύτερος από την Τσαβαλιά, αλλά είναι μάλιστα κατά τέσσερα χρόνια μικρότερος, γεγονός που ασφαλώς προκαλεί εντύπωση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: