7 χρόνια μετά το διαζύγιο: Ερωτευμένη ξανά η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου! Η νέα ζωή & το εξωτερικό

December 4, 2023

7 χρόνια μετά το διαζύγιο: Ερωτευμένη ξανά η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου! Η νέα ζωή & το εξωτερικό


Διαφ.

Σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής της, η Άντα Παπανδρέου βρίσκει τη χαρά του έρωτα στα μάτια ενός Έλληνα καθηγητή που διδάσκει σε ένα πανεπιστήμιο του Καναδά.

Νέα ζωή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Σάσας Σταμάτη, στη στήλη της στην εφημερίδα “Secret”, η πρώην σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και ο νέος της σύντροφος αποφεύγουν επιμελώς τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας τη σχέση τους μακριά από περίεργα βλέμματα.

Η πρώην σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου έχει γυρίσει εδώ και αρκετό καιρό σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η Άντα ίσως είναι η πιο low profile σύζυγος πρωθυπουργού που έχει περάσει από τη χώρα. Ακόµα και µετά τον χωρισµό της από τον Γιώργο Παπανδρέου, κράτησε χαµηλούς τόνους.

Το ζευγάρι έχει µια πολύ όµορφη και υγιή σχέση, µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, ενώ η κ. Παπανδρέου ταξιδεύει στο εξωτερικό για να είναι µαζί του όταν εκείνος δεν βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ποια είναι η Άντα Παπανδρέου;

Η Άντα Παπανδρέου γεννήθηκε στην Πάτρα. Κόρη του δικηγόρου Πάνου Παπαπάνου, γνωστού για τις δηµοκρατικές πεποιθήσεις του στην Πάτρα, επέλεξε η ίδια -έπειτα από παρότρυνση του πατέρα της- να πάει σε δηµόσιο Γυµνάσιο στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου. Ξεκίνησε να πηγαίνει Γυµνάσιο στο Αρσάκειο, που βρισκόταν απέναντι από το νεοκλασικό σπίτι όπου γεννήθηκε και έµενε.

Οµως, µόλις τελείωσε η πρώτη χρονιά, επαναστάτησε και ζήτησε από τους γονείς της να αλλάξει σχολείο. Ο λόγος, όπως θυµούνται παλιές συµµαθήτριές της, ήταν ότι «ήθελε να γλυτώσει από την πολιορκία της µητέρας της, Θεανώς, που στα διαλείµµατα την κυνηγούσε για να την ταΐσει, επειδή ήταν αδύνατη».

Ο πατέρας της ήταν γνωστός δικηγόρος και προοδευτικός άνθρωπος, που πολιτικά ακολουθούσε την οικογένεια Παπανδρέου.

Μετά το Γυµνάσιο, η Άντα Παπανδρέου έδωσε εισαγωγικές για το Πανεπιστήµιο. Απέτυχε την πρώτη φορά, αλλά τη δεύτερη µπήκε στο Πολυτεχνείο. Στα φοιτητικά της χρόνια έγινε µέλος του ΠΑΣΟΚ, από το οποίο όµως διαγράφηκε. Τελείωσε τις σπουδές της και έφυγε για µεταπτυχιακό στην Οτάβα του Καναδά. Οι σπουδές αφορούσαν την αεροναυπηγική και ειδικότερα στην αντοχή υλικών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: