Survivor 4: «Βόμβα» με την Αγγελική Λάμπρη – «Κόλλησε» κορωνοϊό μετά τις δύο δόσεις του εμβολίου; – Survivor

July 6, 2021

Μυστήριο υπάρχει γύρω από την απουσία της Αγγελικής Λάμπρη στον τελικό του Survivor, αφού η ίδια έχει συμπτώματα που παραπέμπουν στον κορωνοϊό παρά το γεγονός, ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.


Διαφ.

Άννα Μαρία Βέλλη, Νίκος Μπάρτζης και Αγγελική Λάμπρη είναι απόντες από τον αποψινό τελικό του Survivor, με τους δύο πρώτους να έχουν ήδη προχωρήσει στην αποκάλυψη του λόγου που τους κράτησε μακριά από το Γαλάτσι.

Survivor spoiler 05/07, ΘΡΙΛΕΡ: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 05/07, ΘΡΙΛΕΡ: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Στον χθεσινό ημιτελικό ο Τζέιμς και η Νικολέτα, λίγο πριν την έναρξη του live και ενώ ήταν ήδη στο Γαλάτσι, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και επέστρεψαν άμεσα σπίτια τους.

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

Και οι δύο όμως βρέθηκαν σε επαφή με πολλούς από τους παρευρισκόμενους, πράγμα που χειροτέρεψε την κατάσταση, με την Άννα Μαρία Βέλλη τον Νίκο Μπάρτζη και την Αγγελική Λάμπρη να είναι απόντες από τον αποψινό τελικό.

Survivor 4: Ποια είναι η κατάσταση της Αγγελικής Λάμπρη;

Οι δύο πρώτοι, μέσω αναρτήσεων τους στα social media, αποκάλυψαν πως μένουν προληπτικά καραντίνα. Η Αγγελική Λάμπρη από την μεριά της δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανάρτηση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ανεβάσει πυρετό και αισθάνεται έντονη αδιαθεσία.

Βέβαια, η ηθοποιός έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer οπότε δεν είναι ακόμα σίγουρο αν είναι απλά άρρωστη ή θετική στον κορωνοϊό.

Ποια Λάμπρη; Αυτή θα έπαιρνε το ρόλο της «Αγγέλας» στο «Παρά Πέντε»!

Μπορεί να γνωρίζουμε την Αγγελική Λάμπρη ως «Αγγέλα» του «Παρά Πέντε», αλλά πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως μια εξαιρετικά γνωστή προσωπικότητα σε παγκόσμιο βεληνεκές ήταν έτοιμη να πάρει το ρόλο, αν και μάλλον... για καλή της τύχη δεν τα κατάφερε.

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στον Γιώργο Καπουτζίδη, για λογαριασμό της τηλεοπτικής εκπομπής «Team Hellas», που μεταδίδεται στην κρατική τηλεόραση κάθε Σαββατοκύριακο και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της παιδικής της ηλικίας.

Παρά Πέντε: Όταν η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε κοντά στο ρόλο της «Αγγέλας»

Η 25χρονη τενίστρια, εξιστόρησε στον επιτυχημένο σεναριογράφο και ηθοποιό, πως είχε δοκιμαστεί σε οντισιόν της κωμικής σειράς «Στο Παρά 5», για να παίξει τον ρόλο της Αγγέλας σε μικρή ηλικία (την Αγγέλα υποδύονταν η Αγγελική Λάμπρη).

Παρ' όλα αυτά, η οντισιόν δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε η μικρή Μαρία, μιας και τον ρόλο κέρδισε ένα άλλο κορίτσι, που ξεχώρισε -και- για τα κόκκινα μαλλιά του.

Η Μαρία έβγαλε την πίκρα της στον Γιώργο Καπουτζίδη, που ήταν παρών στην οντισιόν, αλλά δεν της έδωσε το ρόλο, με τον παρουσιαστή της εκπομπής να... ρίχνει τις ευθύνες αλλού.

View this post on Instagram

A post shared by Team Hellas (@team.hellas)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: