Άγριες Μέλισσες spoiler: «Ας ξεχάσουμε τι είχε συμβεί τα δυο προηγούμενα χρόνια…» – Αποκαλύψεις του Λεωνίδα Κακούρη για το μέλλον της σειράς – MEDIA & TV

July 3, 2021

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για τον 3ο κύκλο των Άγριων Μελισσών. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό αποκάλυψε πως στο Διαφάνι θα έρθουν πολλές αλλαγές. Παράλληλα, διαβάστε ποιο θα είναι το μέλλον της Βιολέτας στον τρίτο κύκλο και τι θα γίνει με Δρόσω και Κωνσταντή.


Διαφ.

«Νομίζω πως το Διαφάνι στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες δεν θα σταματήσει να υπάρχει. Θα υπάρχει απλώς θα μπει σε μια άλλη εποχή και με άλλα πρόσωπα στις πολύ σημαντικές θέσεις. Φέτος αισθάνομαι ότι θα ξεκινήσει μια άλλη σειρά. Αν ξεχάσουμε τι είχε συμβεί τα δύο χρόνια, εάν πιάναμε τους ήρωες από εδώ που βρίσκονται σήμερα θα ήταν μια άλλη σειρά. Δεν έχουμε πια χωράφια, δεν έχουμε πια τις δολοφονίες. Αυτά έχουν μείνει στο παρελθόν» τόνισε ο Λεωνίδας Κακούρης και πρόσθεσε:

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 7χρονη ανιψιά της Έρικκας Πρεζεράκου! Η σπαρακτική ανάρτηση της οικογένειας (photo)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 7χρονη ανιψιά της Έρικκας Πρεζεράκου! Η σπαρακτική ανάρτηση της οικογένειας (photo)

«Ο Δούκας έχει μια καλή πλευρά απλώς υπήρξε και αυτός κακοποιημένος στην παιδική του ηλικία και μεγαλωμένος με εντελώς λάθος τρόπο. Τον οποίο και ακολούθησε να εφαρμόζει και στα δικά του παιδιά. Για αυτό και έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με έναν τρόπο. Στηρίζεται πάνω στο δεκανίκι του, την Μυρσίνη και προχωρά».

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

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι ηθοποιοί έρχονται την 3η σεζόν και ποιοι φεύγουν;

Ποιοι θα είναι οι νέοι χαρακτήρες στις Άγριες Μέλισσες και ποιοι επιστρέφουν;

Οι Άγριες Μέλισσες θα επιστρέψουν στις οθόνες μας το προσεχές φθινόπωρο με νέες ιστορίες αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα. Κάποιοι ηθοποιοί φεύγουν και κάποιοι άλλοι έρχονται.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα και όπως γράφει ο Τηλεθεατής, ο Άρης Σερβετάλης και ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την παραγωγή της σειράς ώστε να ενταχθούν στο νέο κύκλο, στις Άγριες Μέλισσες.

Αντίθετα, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Σουξές, η τηλεοπτική του μητέρα, η κυρα-Δέσπω, σύντομα θα δούμε να αφήνει την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας ξανά σε πένθος το Διαφάνι. Έτσι, η εξαιρετική ηθοποιός Αλίκη Αλεξανδράκη, που την υποδύεται, θα παίξει μόνο στα πρώτα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Στον τρίτο κύκλο θα δούμε επίσης σε κάποια επεισόδια τον Στάθη Κόικα, στον ρόλο του Αχιλλέα Μεγαρίτη. Μπορεί ο σκοτεινός αυτός χαρακτήρας να δολοφονήθηκε από τον Μιλτιάδη, όμως θα επανέρχεται σε κάποια φλας μπακ, όπως γινόταν και με τον Γιάννο (Ιωάννης Αθανασόπουλος), που δολοφονήθηκε στα πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες και τον βλέπαμε μέχρι και το φινάλε του δεύτερου.

Επίσης, θα δούμε τη Δόμνα (Νεφάλη Κουρή), αλλά και τον Άλκη Σαραντόπουλο (Δημήτρης Πλειώνης), αφού ο δεύτερος έχει μπει για τα καλά στο μυαλό της Ουρανίς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: