
Survivor Spoiler (3/01): Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που μπαίνουν στο παιχνίδι (vid+pics)
Survivor: Δείτε τις δύο κούκλες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης
Ο ΣΚΑΙ έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του επεισοδίου της Κυριακής (3/12) στο Survivor. Σε αυτό ακούγεται ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώνει την είσοδο δύο νέων παικτών.
Στο βίντεο βλέπουμε πως πρόκειται για μία ξανθιά παίκτρια και μία καστανόξανθη, με τον παρουσιαστή να αναφέρει πως η μία θα πάει με την ομάδα των Διασήμων και η άλλη με τους Μαχητές.
Ποιες είναι όμως οι δύο παίκτριες που θα δούμε;
Το Dokari.gr σας είχε γράψει πρώτο στις 17 Δεκεμβρίου, πως στο παιχνίδι θα μπει η απόλυτη… Ελληνίδα μάνα, ενώ στις 26 Δεκεμβρίου σας ενημερώσαμε πως έφυγε για Άγιο Δομίνικο.
Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι η μία από τις δύο παίκτριες που θα δούμε στο Survivor 4. Το μοντέλο και δρομέας μεγάλων αποστάσεων είναι γνωστό -ειδικά- στο Instagram, με τις «καυτές» φωτογραφίες που ανεβάζει «ζαλίζοντας» το ανδρικό κοινό.
Η δεύτερη παίκτρια που θα μπει στο Survivor, είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Η πανέμορφη δημοσιογράφος θα τραβήξει τα βλέμματα και στον Άγιο Δομίνικο, με το «καυτό» κορμί της και τη ξεχωριστή ομορφιά της.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Τράκαρε η Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο που δημοσίευσε
-
Τραβάει χρńμα & πλούτο σαν μαγνήτης: Το φuτό που θα αλλάξει την τύχη σου με το που θα το βάλεις σπίτι σου
-
Έριξε ξίδι μέσα στο αυτί ενός γέρικου σκύλου. Ο λόγος; Πολύ έξυπνος!