
Μαρία Λεκάκη: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό στην παραλία, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς
Η Μαρία Λεκάκη έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμεί να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά της βήματα.
Η γνωστή ηθοποιός όλο αυτό το διάστημα υπακούει τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και παραμένει στο σπίτι με τα αγαπημένα της πρόσωπα, για την προστασία της από τον κορονοϊό.
Ωστόσο, η Μαρία Λεκάκη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έκανε μια έξοδο και μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε.
Συγκεκριμένα, η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε με μωβ ολόσωμο μαγιό στην παραλία και δίπλα στη θάλασσα.
Έτσι, έκανε γνωστό πως είναι χειμερινή κολυμβήτρια.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε τον αριθμό «6», δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ότι έστειλε το απαραίτητο μήνυμα για άθληση.
Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Σοκαρίστηκαν μόλις έμαθαν από τι φτιάχνεται η παρμεζάνα: Τα μυστικά συστατικά που προκάλεσαν τις αντιδράσεις σε όσους αγαπούν το τυρί
-
Η Γη Tης Ελιάς: Πότης και Άννα xωρίζουν οριστικά – Ο λóγος
-
Θοδωρής Κολυδάς: Όλα τούμπα από αύριο – Έρχεται “Ψυχρή Λίμνη” Δείτε χάρτη με τις περιοχές πού θα επηρεαστούν